Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010

Αποδέκτης «γκρίνιας» ο Γ. Παπακωνσταντίνου
«Κερδίζει έδαφος η αντιμνημονιακή πολιτική γιατί υπάρχει φτώχεια» επισήμανε ο κ. Κουρουμπλής

 «υπάρχει κόπωση στην αγορά λόγω των πολλών φόρων που έχουν επιβληθεί» ανέφερε ο κ. Μακρυπίδης...........Αποδέκτης «γκρίνιας» και πολλών παραπόνων από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης έγινε ο υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, κατά την διάρκειας της ενημέρωσής του ΚΤΕ Οικονομίας, με την αφορμή την κατάθεση του προσχεδίου του προϋπολογισμού στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

Σημείο αιχμής η κάθετη πτώση της αγοραστικής κίνησης, όπως και τα προβλήματα διαβίωσης των χαμηλόμισθων και των χαμηλοσυνταξιούχων, οι οποίοι και κυρίως υφίστανται τις συνέπειες των οικονομικών μέτρων. Για τον ίδιο λόγο οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ζήτησαν να εξειδικεύσει ο κ. Παπακωνσταντίνου τις δεσμεύσεις του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ για τους χαμηλοσυνταξιούχους, αλλά και να υπάρξει «φως στο τούνελ» γενικότερα για τις προοπτικές των πολιτών.
Χαρακτηριστικές του κλίματος ήταν οι παρεμβάσεις των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ Κουρουμπλή , Κωνσταντινόπουλο και Μακρυπίδη.«Κερδίζει έδαφος η αντιμνημονιακή πολιτική γιατί υπάρχει φτώχεια» επισήμανε ο κ. Κουρουμπλής, «δεν υπάρχει καμία διαφορά μέχρι τώρα στην περιστολή των δαπανών των νοσοκομείων» τόνισε ο κ. Κωνσταντινόπουλος, «υπάρχει κόπωση στην αγορά λόγω των πολλών φόρων που έχουν επιβληθεί» ανέφερε ο κ. Μακρυπίδης.Από την πλευρά του ο κ. Παπακωνσταντίνου δεσμεύθηκε ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα, διαβεβαιώνοντας κατηγορηματικά ότι ούτε υπήρξε ούτε πρόκειται να υπάρξει τέτοια σκέψη στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου