Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Aστυνομικο δελτιο....
1. Την 19-10-2010 και περί ώρα 02.20΄στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ανακτορίου ( Βόνιτσα) από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας κατελήφθη 50χρονη ημεδαπή να λειτουργεί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ΄΄ καφέ μπαρ΄΄ και να απασχολεί σ’ αυτό ως σερβιτόρες τρείς (3) αλλοδαπές ρουμανικής καταγωγής ηλικίας είκοσι τριών (23), τριάντα (30) και τριάντα τριών (33) ετών οι οποίες εστερούντο βιβλιαρίου υγείας και άδειας εργασίας.

 Ιδιοκτήτρια – αλλοδαπές συνελήφθησαν και με σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν κ. Εισαγγελέα Πλημ/κων Λευκάδος.
2. Την 9-10-2010 και περί ώρα 01.00 στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Θεστιέων ( Καινούργιο) από αστυνομικούς της Υποδ/νσης Ασφαλείας Αγρινίου κατελήφθη 41χρονος ημεδαπός να λειτουργεί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και να απασχολεί σ’ αυτό ως σερβιτόρα μία (1) αλλοδαπή υπήκοο Βουλγαρίας ηλικίας είκοσι οχτώ (28) ετών η οποία στερείτο βιβλιαρίου υγείας και άδειας εργασίας.
Ιδιοκτήτης – αλλοδαπή συνελήφθησαν και με σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν κ. Εισαγγελέα Πλημ/κων Αγρινίου.
3. Την 6-10-2010 και περί ώρα 15.00 στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αγρινίου ημεδαπή ΄΄ ΡΟΜΑ΄΄ ηλικίας δύο (2) ετών , η οποία εκινείτο πεζή παρασύρθηκε από Ι.Χ.Ε. που οδηγούσε 53χρονος ημεδαπός με αποτέλεσμα να τραυματισθεί σοβαρά και στο Π.Ν. Ρίου Πατρών όπου μεταφέρθηκε για νοσηλεία εξέπνευσε μεσημβρινές ώρες της 8-10-2010.
Παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή. Οδηγός συνελήφθη και με σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε κ. Εισαγγελέα Πλημ/κων Αγρινίου. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου