Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Ανδρέας Μακρυπίδης παρευρέθηκε στη διαπεριφερειακή συνάντηση των Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων
που οργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Υπαλλήλων Ο.Ε.Β. – Γ.Ο.Ε.Β. και η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αιτωλοακαρνανίας με θέμα: «Διαχείριση Εγγειοβελτικών. Προβλήματα και Προοπτικές», το Σάββατο 4 Οκτωβρίου στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου.

Ο Βουλευτής μεταξύ άλλων δήλωσε τα εξής: «Σε μια εποχή που απαιτείται η Περιφερειακή Ανάπτυξη, ιδιαίτερα στον πρωτογενή τομέα όπως είναι Αγροτικός Τομέας, όσο ποτέ άλλοτε, τα θέματα που έχουν να κάνουν με τα έργα υποδομών, με την άρδευση, ενόψει και της αναδιάρθρωσης καλλιεργειών, πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα. Σε αυτή τη συγκυρία είναι επιτακτική η ανάγκη άμεσης επίλυσης των προβλημάτων των Τ.Ο.Ε.Β. και Γ.Ο.Ε.Β. καθώς επίσης και των θεμάτων που απασχολούν τους εργαζόμενους στους συγκεκριμένους οργανισμούς. Στα πλαίσια της Νέας Διοικητικής Διαίρεσης του «Καλλικράτη», μέσω της μεταφοράς αρμοδιοτήτων και σε συνδυασμό με τους απαραίτητους οικονομικούς πόρους, μπορεί να εξευρεθεί η ενδεδειγμένη λύση για τους οργανισμούς.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου