Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2010

   ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΥΡΙΟ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ
Σε Πύργο και Αγρίνιο θα βρεθεί αύριο  Δευτέρα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Απόστολος Κατσιφάρας, συνεχίζοντας τις επαφές του και στους τρεις νομούς της Περιφέρειας.

Ο κ. Κατσιφάρας, μετά την παρουσίαση, το Σάββατο, του μεγαλύτερου μέρους του συνδυασμού του θα έχει μια πρώτη συνεργασία με τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους σε Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία ενώ θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες και αντίστοιχη σύσκεψη με τους υποψηφίους από την Αχαΐα.
Το απόγευμα της Δευτέρας, στις 6, ο κ. Κατσιφάρας θα βρίσκεται στο Αγρίνιο και παρουσία του υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Αντωνόπουλου θα έχει, στο «Παπαστράτειο», μια πρώτη συνεργασία με τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους Αιτωλοακαρνανίας.
Να σημειωθεί ότι από τον συνδυασμό «Δυτική Ελλάδα- Δικαίωμα στην Πρόοδο» έχουν ήδη ανακοινωθεί οι υποψηφιότητες 30 συνολικά υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων από τους νομούς Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας και 26 υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων από την Αχαΐα.
Από την Αιτωλοακαρνανία έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα των Αντώνη Αλετρά, Σάββα Αυγέρη, Αναστασίας Γιάτση, Αντώνη Γρίβα, Νάνσυς Κωνσταντοπούλου, Βασίλη Κωστόπουλου, Κώστα Κωταντούλα, Γιώργου Παππά, Χρήστου Πετρόπουλου, Γιώργου Πολιτόπουλου, Κωνσταντίνου Ρόκκου, Χριστίνας Σταρακά, Γιάννη Τέγα, Σταυρούλας Τσίκνα και Γιώργου Χριστογιάννη.
Από την Ηλεία έχουν ανακοινωθεί οι υποψηφιότητες των Ανδρέα Αντωνόπουλου, Χρήστου Βρυώνη, Γιώργου Γεωργιόπουλου, Αλέξανδρου Ζαφειρόπουλου, Σάκη Κεκκάτου, Νικολέττας Κοκκαλιάρη – Λάσκαρη, Νίκου Μιχαλόπουλου, Ευγένιου Μπαλκάμου, Λάμπρου Μπίκου, Κώστα Μπουγά, Γεωργίας Παπαναγιώτου – Μαρτζάκλη, Παναγιώτη Πλατανιά, Διατσέντα Φανού – Φουσκαρίνη, Χρήστου Χριστοδουλόπουλου και Βασίλη Χαραλαμπόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου