Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Κώστας Πατσιάς: υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιάννη Λύτρα στο Δήμο Ξηρομέρου

Ο Κώστας Πατσιάς κατάγεται από τις Φυτείες και είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ξηρομέρου, με τον συνδυασμό του Γιάννη Λύτρα «ΜΕΤΩΠΟ ΑΛΛΑΓΗΣ-ανάπτυξη τώρα».
Ο Κώστας Πατσιάς είναι υπάλληλος στον Ο.Τ.Ε. Αγρινίου και ένας από τους πιο δραστήριους συνδικαλιστές στον κλάδο του. Ασχολείται ενεργά με τον συνδικαλισμό για περισσότερα από είκοσι χρόνια.
Ειδικότερα, διετέλεσε για πολλά χρόνια Πρόεδρος στην Τοπική
Διοικούσα Επιτροπή Εργαζομένων Ο.Τ.Ε. Αγρινίου και Ακαρνανίας και είναι μέλος του Δ.Σ. του κεντρικού Συλλόγου εργαζομένων Ο.Τ.Ε. Ελλάδος.
Ο Κώστας Πατσιάς είναι Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Φυτειών και στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές είχε τους περισσότερους σταυρούς προτίμησης για το Δ.Δ. Φυτειών, ήταν στους πρώτους σε σειρά εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους, με το συνδυασμό του σημερινού Δημάρχου Φυτειών.
Τα πρώτα δυο χρόνια ήταν Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και για τα επόμενα δυο χρόνια είναι Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου.
Σχετικά με την υποψηφιότητα του, ο Κώστας Πατσιάς δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η νέα Διοικητική Μεταρρύθμιση, αλλάζει τα δεδομένα στην τοπική αυτοδιοίκηση φέρνοντας νέες πρακτικές και αντιλήψεις σε ότι αφορά τη σχέση Κράτους και Πολίτη. Η υποψηφιότητα μου, στο πλευρό του αυριανού Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Λύτρα, αποτελεί την συνέχεια της ενεργής δράσης μου στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του Ξηρομέρου. Ζητώ για άλλη μια εκλογική αναμέτρηση την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου, ζητώ την ψήφο τους, ζητώ την δύναμη τους».
Με την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο νίκης του Γιάννη Λύτρα, ο Κώστας Πατσιάς δηλώνει έτοιμος για ουσιαστική προσφορά στον νέο Δήμο Ξηρομέρου. Προσφορά που πηγάζει μέσα από σοβαρότητα, ειλικρίνεια, αξιοπιστία, εμπειρία, δυναμική και όραμα για έναν δημιουργικό και δυνατό Δήμο Ξηρομέρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου