Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΣΤΙΣ 21:30


Τα αγαπημένα τραγούδια των παιδιών από την επιτυχημένη σειρά Mazoo and the Zoo έγιναν... μιούζικαλ!
Οι αγαπημένοι σε όλους Mazoo μπλέκονται σε μια τρελή περιπέτεια όταν ο Παπαγάλος τους αποφασίζει να επιστρέψει στην Αφρική για να σώσει την οικογένειά του που κινδυνεύει.
Πάνω σ’ ένα μαγικό, οικολογικό αερόστατο που πετάει με τη δύναμη του λάχανου, ο Ευθύμης, η Άρτεμις και η Τερέζα ταξιδεύουν από το αγρόκτημα του εφευρέτη Παπού μέχρι τον παγωμένο Βόρειο Πόλο, κι από την έρημο της Αφρικής μέχρι
τα βάθη της μακρινής Ζούγκλας, αναζητώντας τον Παπαγάλο.


Στο ταξίδι τους θα συναντήσουν Βεδουίνους στο Μαρόκο κι Εσκιμώους σε ιγκλού, μια ζωηρή Μεξικάνα και μια πονηρή Ινδιάνα που θα τσακωθούν για τα μάτια του Ευθύμη, μια Μαϊμού που θα τους κλέψει τα παγούρια και μια μυστηριώδη προβοσκίδα που θα απαγάγει τα κορίτσια! Θα χορέψουν και θα τραγουδήσουν με την όμορφη Καμήλα που μασάει φύλλα, τον μαλλιαρό Γορίλα, την Κατσίκα την πιτσιρίκα, τον Σκαντζόχοιρο που γελάει όλη μέρα, τον Ντρούλη τον Χοντρούλη Ελέφαντα, και πολλά ακόμα ζωάκια που θα τους βοηθήσουν να λύσουν, επιτέλους, το μυστήριο της εξαφάνισης του Παπαγάλου.






Το Mazoo and the Zoo του Μάνου Βαφειάδη δεν είναι μόνο ένα best-selling παιδικό project, αποτελεί πια φαινόμενο της ποπ κουλτούρας μας. Τα 3 πλατινένια CD έχουν πουλήσει πάνω από 80.000 αντίτυπα, ενώ οι πωλήσεις των 2 DVD κοντεύουν να φτάσουν τα 80.000 αντίτυπα. Τα views του Mazoo and the Zoo στο youtube αθροίζουν πολλά εκατομμύρια και αποτελούν φαινόμενο, ενώ κυκλοφορεί bootleg remix της Καμήλας στα αραβικά, όπως και εκδοχή με την Shakira να χορεύει στο ρυθμό του «μια καμήλα όμορφη που μασάει φύλλα.»






Το κείμενο της παράστασης γράφτηκε γύρω από τα τραγούδια, και τα τρία αυθεντικά μέλη του συγκροτήματος ενώνουν τις δυνάμεις τους στο θεατρικό σανίδι μαζί με επτά χορευτές, σε ένα ξέφρενο πάρτι χορού και μουσικής.


Η παράσταση έχει και ένα sneak peak από το Mazoo and the Zoo 3 που βρίσκεται στα σκαριά! Το τραγούδι της Μπουμπούς της Αλεπούς θα το ακούσουν πρώτοι απ’ όλους οι fans των Mazoo που θα έρθουν στο θέατρο!






Πρωταγωνιστούν οι Ευθύμης Κοκκιναράς, Άρτεμις Κοκκιναρά και Τερέζα Σάσσου, μαζί με επτά χορευτές.






Μουσική - Στίχοι: Μάνος Βαφειάδης


Κείμενο: Μάνος Βαφειάδης – Αμαλία Γιαννίκου


Σκηνοθεσία: Αμαλία Γιαννίκου


Χορογραφίες: Θοδωρής Πανάς


Σκηνικά: Πάρις Μέξης


Φωτισμοί: Χρήστος Τζιόγκας






ΠΑΡΑΓΩΓΗ : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΑΜΑΤΩΝ






ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Αργυρώ Μποζώνη 6979 725469


Ελεάννα Γεωργίου 2103640813






ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 18 €






ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:


Δημοτικός Κινηματογράφος «Ελληνίς»


Τηλ.: 26410 55655, 26410 44345


Ώρες: 20.00 – 23.00 καθημερινά





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου