Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Δεκτό το αίτημα του δημάρχου Μεσολογγίου για διαχειριστικό έλεγχο στους παιδικούς σταθμούς

Στην αρμόδια διεύθυνση επιθεώρησης ΝΠΔΔ & ΔΕΚΟ του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών διαβιβάστηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το αίτημα του δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Γιάννη Αναγνωστόπουλου για διαχειριστικό έλεγχο στο Νομικό Πρόσωπο του δήμου «Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου» για τα έτη 2003 έως και 2009.
«Το έργο που έχει επιτελέσει η δημοτική μας αρχή για την ουσιαστική αναβάθμιση των παιδικών σταθμών, όπως και την σύσταση και λειτουργία δυο βρεφονηπιακών σταθμών, κανείς δεν μπορεί να το ακυρώσει.
Είμαι βέβαιος, ότι ύστερα από την ολοκλήρωση του ελέγχου στους παιδικούς σταθμούς από την καθ’ ύλην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, οι συκοφάντες δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν.
Το δυστύχημα είναι ότι συνάδελφοι στο δημοτικό συμβούλιο, για τη δημιουργία και μόνο αρνητικών εντυπώσεων για τη δημοτική μας αρχή αντί της νόμιμης οδού επέλεξαν τη δικαστική. Δηλαδή ζήτησαν δικαστική συνδρομή για να καλύψουν την πολιτική τους γύμνια και ανεπάρκεια» σημείωσε σε γραπτή του δήλωση ο δήμαρχος Μεσολογγίου, Γιάννης Αναγνωστόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου