Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Eπίσκεψη του Σωματείου Εργαζομένων στο υπό ανέγερση Νοσοκομείο Αγρινίου
Ζητούν την παρέμβαση της Πολιτείας

Eπίσκεψηπραγματοποίησε σήμερα στο υπό ανέγερση Νοσοκομείο Αγρινίου το Σωματείο Εργαζομένων  στα πλαίσια της καλύτερης ενημέρωσης για την πορεία της κατασκευής του Νέου Νοσοκομείου και ενημερώθηκε από τον επιβλέποντα μηχανικό.Σε ανακοίνωση τους επισημαίνουν
"Με μεγάλη ικανοποίηση διαπιστώσαμε την πρόοδο της πορείας των εργασιών, καθώς και την διαβεβαίωση από τον υπεύθυνο επιβλέποντα μηχανικό ότι το χρόνιο αίτημα και η αγωνία των Αιτωλ/νων πολιτών θα πάρει τέλος το πολύ έως τον Μάρτιο του 2011.
Χαιρετίζουμε την εξέλιξη αυτή, διαπιστώσαμε ότι θα είναι ένα Νοσοκομείο με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές που πραγματικά θα δώσει καλύτερες παροχές Υγείας στον ταλαιπωρημένο Αιτωλ/να πολίτη.
Είμαστε υποχρεωμένοι όμως να επισημάνουμε και να κρούσουμε τον κώδωνα προς την Πολιτεία πως από μόνο του το κτίριο όσο και αν υλικοτεχνικά εξοπλιστεί, πρέπει πρώτα να επανδρωθεί με ικανό και αναγκαίο προσωπικό. Μιλάμε για την ΑΜΕΣΗ αναγκαιότητα σύστασης εδώ και τώρα του Νέου Οργανογράμματος του Νοσοκομείου Αγρινίου.
Επίσης, ζητάμε την παρέμβαση της Πολιτείας ώστε να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί στα ίδια χρονικά διαγράμματα και ο 3ος όροφος που είναι πολύ αναγκαίος για την λειτουργία ενός τέτοιου σύγχρονου έργου πνοής για την Δυτική Ελλάδα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου