Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Λεπτομέρειες για τον παιδεραστή της Άρτας,

που είναι ο Κ.Ζ. από την Αιτωλοακαρνανία...


 39χρονος υπάλληλος της νομαρχίας συνελήφθη γιατί είχε υλικό παιδικής πορνογραφίας στον υπολογιστή του γραφείου τουΑπό χθες το βράδυ είχε ακουστεί, αλλά σήμερα το πρωί σιγουρευτήκαμε...
Αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν υπάλληλο της Νομαρχίας, για κατοχή και πιθανή διακίνηση πορνογραφικού υλικού, μεταξύ του οποίου και παιδικού.Από τις επίσημες ανακοινώσεις ξέρουμε ότι είναι 40 χρονών, ότι δούλευε στην Διεύθυνση Ανάπτυξης της Νομαρχίας Άρτας, ότι οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στον υπολογιστή στην υπηρεσία του, μετά από πληροφορίες που είχαν (κοινώς τον κάρφωσαν και πολύ καλά τον έκαναν...), μετά πήγαν κι απ' το σπίτι του όπου βρήκαν και κατάσχεσαν δυο σκληρούς δίσκους, φωτογραφικό υλικό και DVD με πλούσιο πορνογραφικό υλικό και μάλιστα παιδικού!!!
Άρα μόνο το όνομά του που δεν μας είπαν, όλα τ' άλλα μας τα 'παν, λες και υπάρχουν πολλοί 40άρηδες στη Διεύθυνση Ανάπτυξης της Νομαρχίας, που ήρθε η Ασφάλεια και έκανε φύλλο και φτερό το PC στο γραφείο του και τώρα λείπει απ' τη δουλειά του, γιατί είναι στα κρατητήρια!!!
Λοιπόν, έχουμε και λέμε, ο Κ.Ζ. πρώτα απ' όλα δεν είναι από την Άρτα, είναι από την Αιτωλοακαρνανία, να τον έχουν να τον χαίρονται...
Δεύτερον, φυσιολογικό δεν τον έλεγες, ήταν λίγο περίεργος στη συμπεριφορά του, φαινόταν ότι κουβαλούσε διάφορα συμπλέγματα και γιαυτό δεν τα πήγαινε και πολύ καλά με τους γύρω του, ούτε με τους συναδέρφους του.
Στην προηγούμενη υπηρεσία που ήταν, όλοι οι μηχανολόγοι είχαν τεράστια προβλήματα συννενόησης μαζί του, γιατί ήταν τόσο ψείρας και με διάφορες εμμονές, που τους έκανε τρελά καψόνια, σε βαθμό που συνέχεια διαμαρτύρονταν για την συμπεριφορά του...
Τώρα ο Κ.Ζ. με τα "ιδιαίτερα γούστα", θα πρέπει να βάλει νερό στο κρασί του, γιατί οι νέες γνωριμίες που θα κάνει, δεν καταλαβαίνουν από καψόνια και δεν σηκώνουν πολλά-πολλά.

Αν με ρωτήσετε αν τον συμπονάω γι αυτά που θα περάσει στα φιλόξενα χέρια των συγκρατουμένων του, λόγω του άγραφου κώδικα τιμής που υπάρχει στις φυλακές για τους παιδεραστές, ένα μόνο έχω να σας πω: Εύχομαι να μην πρόλαβε να περάσει στο επόμενο στάδιο και από απλός ματάκιας του internet να μην μετεξελίχθηκε σε βιαστή, να τον πρόλαβαν πριν φτάσει στο σημείο να κακοποιήσει σωματικά παιδί.
Άρα ΟΧΙ, δε νοιώθω κανέναν οίκτο, καμιά συμπόνοια, κανένα έλεος...
Όλα τα εγκλήματα μπορώ να τα δικαιολογήσω, ακόμη και για τα πιο σκληρά μπορώ να σκεφτώ και να βρω ελαφρυντικά, εκτός από την παιδεραστία.
από aletri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου