Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Περιφερειακό Τμήμα Νομού Αιτωλοακαρνανίας του Τ.Ε.Ε
επιστολή διαμαρτυρίας για τα προβλήματα των ασφαλισμένων
Το Περιφερειακό Τμήμα Νομού Αιτωλοακαρνανίας του Τ.Ε.Ε., με αφορμή προβλήματα των ασφαλισμένων στο ΕΤΑΑ/ΤΣΜΕΔΕ Αγρινίου, προχώρησε σε επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Πρόεδρο του Ε.Τ.Α.Α. Τομείς Μηχανικών & Ε.Δ.Ε. κ. Ιωάννη Γαμβρίλη την οποία και κοινοποίησε προς το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, τον Πρόεδρο του Τ.Ε.Ε. κ. Χρήστο Σπίρτζη καθώς και τους βουλευτές του Νομού Αιτωλοακαρνανίας ώστε να συνδράμουν στην λύση του. Επίσης αυτή κοινοποιήθηκε και προς τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου Τριχωνίδας προκειμένου να επανεξετάσει το θέμα. Η επιστολή διαμαρτυρίας έχει ως εξής: 
«κ. Πρόεδρε
όπως γνωρίζετε και σε συνέχεια της με αριθμ. Πρωτ. ΤΕΕ Αιτωλ/νίας:1053/14-7-2010 επιστολής μας, στις 31-5-2010 το Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου Τριχωνίδας ανέστειλε την επι πιστώσει χορήγηση φαρμάκων στους ασφαλισμένους του ΤΣΜΕΔΕ λόγω αδικαιολόγητης όπως επικαλείται περικοπής συνταγών από το ταμείο.
Το γεγονός αυτό σε συνάρτηση με τον μη ορισμό ελεγκτών ιατρών ο οποίος δεν διαφαίνεται να πραγματοποιείται άμεσα, καθώς και με το πάγιο πρόβλημα έλλειψης προσωπικού στο ΕΤΑΑ Αγρινίου έχει γιγαντώσει το πρόβλημα καθώς οι συνάδελφοι Μηχανικοί της περιοχής βρίσκονται σε δυσχερέστατη θέση.
ΕΠΕΙΔΗ
• οι οχλήσεις από τους συναδέλφους είναι έντονες και πολλές,
• βρισκόμαστε σε χρονική περίοδο που η επαγγελματική δραστηριότητα του Μηχανικού έχει πληγεί και πλήττεται σε μεγάλο βαθμό,
• τα όρια αντοχής και ανοχής των συναδέλφων έχουν προ πολλού ξεπεραστεί,
το Περιφερειακό Τμήμα Τ.Ε.Ε. Νομού Αιτωλοακαρνανίας (ομόφωνη απόφαση Δ.Ε.) προχωρά στην παρούσα επιστολή διαμαρτυρίας και σας παρακαλεί για τις
ΑΜΕΣΕΣ
ενέργειές σας προς λύση των προβλημάτων και την ενημέρωσή μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου