Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ-ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ
Την 9-10-2010 και περί ώρα 12.10 στο Αγρίνιο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου συνελήφθη 31χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατείχε ακατέργαστη αποξηραμένη ινδική κάνναβη βάρους τεσσάρων (4) γραμμαρίων.

-Ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν. Συλληφθείς με σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αγρινίου.
2.-Την 9-10-2010 και περί ώρα 18.20΄ στο Αεροδρόμιο Ακτίου Βόνιτσας συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας έξι (6) αλλοδαποί υπήκοοι Αλγερίας , Αφγανιστάν και Ιράν, οι οποίοι επιδεικνύοντας πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα επιχείρησαν να αναχωρήσουν με προορισμό, χώρα της Δυτικής Ευρώπης.
-Ταξιδιωτικά έγγραφα κατασχέθηκαν. Συλληφθέντες δράστες με σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία οδηγήθηκαν κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Λευκάδος. Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό τμήμα Βόνιτσας.
3.-Τη 10-10-2010 και περί ώρα 12.40 στην Παραβόλα – Αιτωλ/νίας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας και του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου συνελήφθησαν τέσσερις (4) ημεδαποί ΄΄ΡΟΜΑ΄΄ (δύο άνδρες και δύο γυναίκες) ηλικίας σαράντα έξι (46) , τριάντα επτά (37), είκοσι πέντε (25) και είκοσι εννέα (29) ετών αντίστοιχα, οι οποίοι από κοινού ενεργούντες εισήλθαν στην οικία 59χρονου ημεδαπού -ατόμου με ειδικές ανάγκες- και με την χρήση βίας (γρονθοκοπήματα) αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των δέκα τριών χιλιάδων (13.000.00) Ευρώ.
-Κλαπέν χρηματικό ποσό δεν ανευρέθει. Κατασχέθηκε ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτ/το στο οποίο επέβαιναν. Συλληφθέντες δράστες με σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία οδηγηθούν κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αγρινίου. Ενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου.
4.-Την 10-10-2010 και περί ώρα 20.45 στο Αγρίνιο και επί της Εθνικού Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων δίκυκλη μοτ/τα εξετράπη της πορείας της και στη συνέχεια ανετράπη με αποτέλεσμα να τραυματισθούν θανάσιμα οι επιβαίνοντες δύο (2) ημεδαποί ηλικίας δέκα επτά (17) και δέκα οκτώ (18) ετών αντίστοιχα.
 Παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή. Για τις συνθήκες του ατυχήματος ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου