Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

«Η Νέα Δημοκρατία είναι κάθετα αντίθετη στο Δ.Ν.Τ.»

Επίσκεψη του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην Αιτωλ/νία
Με κεντρικό ομιλητή τον βουλευτή Β’ Αθηνών και πρόεδρο του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής» Βαγγέλη Μεϊμαράκη η ΝΟΔΕ Αιτωλ/νίας πραγματοποίησε πολιτική εκδήλωση το Σάββατο 9 Οκτωβρίου στο Αγρίνιο.
Λίγο νωρίτερα ο Β. Μεϊμαράκης συναντήθηκε στο Μεσολόγγι με τον πρόεδρο Κώστα Σύρρο, μέλη της ΝΟΔΕ καθώς και τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιώργο Πρεβεζάνο , όπου κατά την διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της νομαρχιακής επιτροπής συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την πορεία προς τις εκλογές. Ο π. Υπουργός σε δήλωσή του αμέσως μετά σημείωσε μεταξύ άλλων πως η ψήφος των πολιτών στις επικείμενες εκλογές του Νοεμβρίου θα είναι «καταδικαστική» για την κυβερνητική πολιτική, ιδιαίτερα όπως αυτή ασκείται στον τομέα της Οικονομίας. Τυχόν διαφορετική επιλογή επεσήμανε θα οδηγήσει σταθερά σε μεγαλύτερους φόρους και ανεργία, σε περισσότερη ύφεση και «λουκέτα».
«Η απάντηση λοιπόν σ’ αυτή την πολιτική είναι η ψήφος σε όλους όσους στηρίζουν την εναλλακτική πρόταση της Νέας Δημοκρατίας. Από τις αυτοδιοικητικές και περιφερειακές εκλογές βγαίνουν πολιτικά μηνύματα. Πέρα από τα πρόσωπα, θα κριθούν προτάσεις και προγράμματα. Είναι αυτονόητο πως όσοι στηρίζουν την Νέα Δημοκρατία, το πρόγραμμά της και τον Αντώνη Σαμαρά, θα στηρίξουν αυτές τις επιλογές» σημείωσε καταλήγοντας.
Στο Αγρίνιο ο Κώστας Σύρρος μιλώντας για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη τον χαρακτήρισε ως πολιτικό «πρώτης γραμμής» για την παράταξη, διαγράφοντας μια διαχρονική πορεία αγώνων και σταθερότητας στις αρχές και αξίες της Ν.Δ.
Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ σημείωσε επίσης πως διανύοντας πλέον τον τελευταίο μήνα προ των εκλογών, το πολιτικό κλίμα διαμορφώνεται σαφώς υπέρ της Νέας Δημοκρατίας. Εξέφρασε δε την πεποίθηση πως ο νομός Αιτωλ/νίας και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, είναι στις περιοχές όπου οι ανατροπές θα χαρακτηρίσουν το χάρτη της χώρας.
Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης μιλώντας αμέσως μετά αναφέρθηκε στο αδιέξοδο που σήμερα βιώνει η χώρα και οι πολίτες της ειδικά στον τομέα της οικονομίας, ως αποτέλεσμα της αντίστοιχης αδιέξοδης πολιτικής που εφαρμόζει η κυβέρνηση. Ατυχείς πρακτικές και δηλώσεις, μεγάλες καθυστερήσεις στην λήψη αποφάσεων, συνειδητή επιλογή εισόδου στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο καθώς και αναποτελεσματική οικονομική πολιτική είναι τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά του τελευταίου χρόνου σημείωσε, αναφερόμενος παράλληλα στην πορεία και τις συνθήκες διαμόρφωσης του ελλείμματος.
«Η Νέα Δημοκρατία είναι κάθετα αντίθετη στο Δ.Ν.Τ.» επεσήμανε, εκτιμώντας πως η παραμονή της χώρας μας σε αυτό, θα είναι καταστροφική. «Πρέπει να δοθεί ένα τέλος σ’ αυτή την κατάσταση» σημείωσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και αυτό μπορεί να γίνει μόνο δια της «ψήφου αποδοκιμασίας» στις προσεχείς εκλογές, οι οποίες έχουν σαφή πολιτική διάσταση, νόημα και μνήματα. «Αυτός είναι ο λόγος» πρόσθεσε « που θα πρέπει οι επιλογές της παράταξης να στηριχθούν δυνατά από όλους μας».
Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης κατά την παραμονή του στο Μεσολόγγι επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου Δημάρχου Γιώργου Πρεβεζάνου ενώ ακολούθως στο Αγρίνιο παρευρέθηκε και εγκαινίασε το εκλογικό κέντρο του Δημήτρη Σταμάτη. Όπως σημείωσε, η επίσκεψή του δεν αντικαθιστά αυτή του Αντώνη Σαμαρά, η οποία αναμένεται στο νομό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου