Τετάρτη, 7 Ιουλίου 2010

«Στηρίζουμε την οικονομία της πόλης μας»
Με στόχο την εντατικοποίηση των προσπαθειών, ώστε να στηριχθεί η τοπική οικονομία, αλλά και συνεχίζοντας τις ενημερωτικές συναντήσεις με τους παραγωγικούς φορείς, έγινε σύσκεψη με επαγγελματίες της πόλης στο Δημαρχείο Ναυπάκτου.Ο Δήμαρχος Ναυπάκτου τους ενημέρωσε για τις δυνατότητες που υπάρχουν, ώστε από την κρίση η πόλη να βγει ενισχυμένη.

«Έχουμε ένα ισχυρό όπλο τουριστικής ανάπτυξης και προβολής» ανέφερε ο Δήμαρχος Ναυπάκτου Θανάσης Παπαθανάσης, για να συμπληρώσει ότι «σε μια δύσκολη για όλους συγκυρία , οι Γαλάζιες Σημαίες, ένα διεθνές σύμβολο των καθαρών παραλιών και θαλασσών μας αποκτούν ιδιαίτερη σημασία, γιατί πιστοποιούν για μία ακόμη φορά τις δυνατότητες για την ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος και της ανάπτυξης της Ναυπάκτου και της περιοχής μας».  
Ταυτόχρονα εξήρε την πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου Ναυπάκτου για την ενίσχυση της αγοραστικής δύναμης των εργαζομένων με τη χρήση ειδικών κουπονιών, ενώ τόνισε ότι ήδη όλοι οι επαγγελματίες και επιχειρηματίες της πόλης κάνουν σημαντική προσπάθεια ώστε με αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και διατήρηση των τιμών σε ανταγωνιστικό επίπεδο, η Ναύπακτος να εξέλθει ενισχυμένη από την παρούσα συγκυρία.
Επίσης συμφωνήθηκε σε συνεργασία με τους επαγγελματίες να εφαρμοσθούν πρωτοβουλίες που θα λειτουργήσουν ενισχυτικά στην προσέλευση επισκεπτών στην πόλη.
«Σε αυτές τις στιγμές οφείλουμε να είμαστε αλληλέγγυοι και να στηρίζουμε την οικονομία του τόπου μας. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε»,τόνισε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου