Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
1.-Την 23-9-2010 και περί ώρα 10.40΄ στο Αγρίνιο και επί της οδού Αναστασιάδη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, συνελήφθησαν ένας (1) ημεδαπός και μία (1) ημεδαπή ΄΄ΡΟΜΑ΄΄ ηλικίας δεκαεννέα (19) και δεκαοκτώ (18) ετών αντίστοιχα, οι οποίοι από κοινού ενεργούντες με δύο (2) ακόμη άτομα τα οποία διέφυγαν την σύλληψη, αφαίρεσαν το πορτοφόλι 78χρονης ημεδαπής το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των διακοσίων (200.00) Ευρώ.
Κλαπέν χρηματικό ποσό δεν ανευρέθει. Συλληφθέντες με σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία οδηγηθούν κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αγρινίου.
2.-Την 23-9-2010 και περί ώρα 18.50΄ στο Παναιτώλιο του Δήμου Θεστιέων από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ/Α.Δ. Ακαρνανίας, συνελήφθη 24χρονος ημεδαπός διότι σε γενόμενη σωματική έρευνα κατελήφθη να κατέχει μία (1) μεταλική γροθιά (σιδερογροθιά).
Μεταλική γροθιά κατασχέθηκε. Συλληφθείς δράστης με σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων οδηγήθηκε κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αγρινίου. Ενεργείται προανάκριση από το Α΄ Αστυνομικό Τμήμα Αγρινίου.
3.-Την 23-9-2010 και περί ώρα 19.45΄ στο Παναιτώλιο του Δήμου Θεστιέων από αστυνομικούς της Υποδ/νσης Ασφαλείας Αγρινίου, συνελήφθη 32χρονος ημεδαπός διότι κατελήφθη να λειτουργεί κατάστημα «καφετέρια» και να έχει τοποθετήσει εντός αυτού ένα (1) ηλεκτρονικό – ηλεκτρικό παιγνιομηχάνημα πρόσφορο για την διενέργεια παιγνίων.
Παιγνιομηχάνημα κατασχέθηκε. Συλληφθείς δράστης με σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγηθεί κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αγρινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου