Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Αυτή την Κυριακή ξεκινά η προεκλογική τηλεοπτική αναμέτρηση των υποψηφίων.



Σε λίγες ημέρες ξεκινά και η μάχη της προεκλογικής ενημέρωσης στην τοπική τηλεοπτική ζώνη και σε κάθε περίπτωση αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Οι υποψήφιοι δήμαρχοι και περιφερειάρχες ποντάρουν πολλά στις εμφανίσεις τους ενώπιον του τηλεοπτικού κοινού, γνωρίζοντας ότι αυτές διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος, μιας και οι προεκλογικές συγκεντρώσεις τείνουν να δώσουν τη θέση τους στα debate, βαδίζοντας πάντα στα πρότυπα της σύγχρονης επικοινωνιακής πολιτικής.
Όσον αφορά τον τηλεοπτικό σταθμό ''Αχελώο ΤV'', η αρχή γίνεται αυτή την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου στις 22:00 με την εκπομπή «Εφ’ όλης της ύλης». Προσκεκλημένοι του Μάκη Μάκκα είναι οι υποψήφιοι για το Δήμο Αμφιλοχίας Απόστολος Κοιμήσης, Ιωάννης Πρεβεζιάνος και Αλέκος Γιαννακάκης.
Όσο θα προχωράμε προς την 7η Νοεμβρίου θα ακολουθήσουν και άλλες αντίστοιχες εκπομπές, όπου θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους οι επικεφαλείς των συνδυασμών για τους 7 δήμους του νομού, την περιφέρεια αλλά και αντίστοιχα πολλοί υποψήφιοι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι. Δεν ξέρουμε εάν μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις, το μόνο που ξέρουμε είναι ότι οι «καχύποπτοι» πλέον πολίτες σε αυτές τις εκλογές περιμένουν να ακούσουν προτάσεις διαφορετικές και πάνω απ’ όλα εφικτές. Υπομονή γιατί «Κυριακή κοντή γιορτή» που λέει και ο θυμόσοφος λαός…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου