Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Εκρηκτική κατάσταση στο ΙΚΑ Μεσολογγίου
Τα προβλήματα στα ιατρεία του ΙΚΑ Μεσολογγίου τελειωμό δεν έχουν. Η λήξη των συμβάσεων 7 ιατρών καθώς και οι κενές θέσεις έχουν δημιουργήσει μία εκρηκτική κατάσταση. Η κωλυσιεργία αναπλήρωσης άμεσα και ανανέωσης των συμβάσεων που έληξαν αποτελεί άμεση προτεραιότητα.

Για μια ακόμα φορά επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το ΕΚΑ Μεσολογγίου "η μη έγκαιρη αναπλήρωση και ανανέωση των συμβάσεων έχει ως συνέπεια την ταλαιπωρία των εργαζομένων και συνταξιούχων, την οικονομική τους αιμορραγία προς τον ιδιωτικό τομέα υγείας και την παράλληλη απαξίωση της πρωτοβάθμιας υγείας στην περιοχή του διευρυμένου πλέον Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου. Να τονίσουμε επίσης και την κατασπατάληση χρημάτων από τα έσοδα των Διοικητικών Υπηρεσιών του ΙΚΑ προς την εκτέλεση των υγειονομικών πράξεων της Νομαρχιακής μονάδας του Υποκαταστήματος.
Ζητάμε επομένως την άμεση στελέχωση και ανανέωση των συμβάσεων των ιατρών του ΙΚΑ Μεσολογγίου, γιατί πρέπει όλοι να αντιληφθούμε ότι η Δημόσια Υγείας δεν πρέπει να συνθλίβεται στα γρανάζια της εκάστοτε γραφειοκρατίας και των νοσηρών εγκεφάλων της".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου