Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΕ ΣΑΛΜΑ-ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ

«να δώσουν με επιχειρήματα την αντι-μνημονιακή μάχη εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών»


Ταχύρυθμα «σεμινάρια» για τους βουλευτές της, προετοιμάζει η Ρηγίλλης, προκειμένου να εμπεδώσουν την πολιτική αντίθεση του κόμματος απέναντι στο Μνημόνιο, αλλά κυρίως για να πεισθούν ότι είναι εφικτή η έξοδος από τις δεσμεύσεις της τρόικας και ρεαλιστικός ο στόχος για τον μηδενισμό του ελλείμματος εντός 18μήνου.
Η οργάνωση των «σεμιναρίων» έχει ανατεθεί στη γραμματεία Πολιτικού Σχεδιασμού του κόμματος, η οποία δεν θα καθίσει τους βουλευτές στα... θρανία, αλλά θα εκδώσει (σε συνεργασία με τους αναπληρωτές τομεάρχες Οικονομίας Ν. Μηταράκη και Χρ. Σταϊκούρα) ένα εκλαϊκευμένο τεύχος με τις θέσεις του κόμματος για το πώς θα μπορέσει η χώρα να αποδεσμευτεί από τους όρους του Μνημονίου και ποιο είναι το άλλο μείγμα της πολιτικής που προτείνεται για τη μείωση του ελλείμματος.
Το υπό έκδοση φυλλάδιο θα σταλεί άμεσα σε όλους τους βουλευτές και τα στελέχη του κόμματος, με την παρότρυνση - εντολή να κατέβουν στις εκλογικές τους περιφέρειες και να δώσουν με επιχειρήματα την αντι-μνημονιακή μάχη εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.Aπο τους πρώτους που εξορμούν με εντολή του Προέδρου είναι ο Αιτ/νας Μάριος Σαλμάς και ο Χ.Σταικούρας που θα είναι ομιλητές στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ με θέμα «Στρατηγική ελπίδας για την έξοδο από την κρίση» την Κυριακή 3 Οκτωβρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου