Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Δύο νέα υπαίθρια πάρκινγκ δόθηκαν για δωρεάν χρήση στους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης από το Δήμο Αγρινίου


Πρόκειται για πάρκινγκ στην περιοχή του γηπέδου του Παναιτωλικού και στη διασταύρωση των οδών Εθνικής Αντίστασης και Παναγοπούλου.
Με τη λειτουργία των δύο πάρκινγκ και την ολοκλήρωση κατασκευής ενός ακόμη υπαίθριου χώρου στάθμευσης στα παλαιά Δημοτικά σφαγεία το επόμενο διάστημα, ο Δήμος Αγρινίου θέτει στη διάθεση των χρηστών περισσότερες από πεντακόσιες (500) θέσεις στάθμευσης .Οι παρεμβάσεις αυτές, σε συνδυασμό με την εφαρμογή του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης και το δίκτυο δημοτικής συγκοινωνίας, συμβάλουν αποφασιστικά στη δημιουργία καλύτερων συνθηκών κυκλοφορίας στην πόλη, στην αναβάθμιση του εμπορικού κέντρου και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών.
Ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Παύλος Μοσχολιός με αφορμή την παρέμβαση αυτή τόνισε: «Πιστοί στις προγραμματικές μας δεσμεύσεις παραδίδουμε στους πολίτες δύο νέους χώρους ελεύθερης στάθμευσης που βρίσκονται κοντά σε εισόδους της πόλης και πολύ κοντά στο κέντρο της.
Είναι πλέον ορατό από όλους ότι οι λύσεις που δώσαμε είναι στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου σχεδιασμού για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού.Η λειτουργία της δημοτικής συγκοινωνίας και το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης αγκαλιάστηκαν από τους πολίτες, γιατί έλυσαν μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητάς τους. Πλέον οι συνθήκες κυκλοφορίας για τον πολίτη και τον επισκέπτη της πόλης είναι καλύτερες και αυτό είναι μια σημαντική κληρονομιά για το μέλλον του διευρυμένου Δήμου μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου