Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Με εντατικούς ρυθμούς συνέχισε το τριήμερο 24-26 Σεπτεμβρίου τις περιοδείες του σε τοπικά διαμερίσματα του νέου δήμου Αγρινίου, ο υποψήφιος δήμαρχος Παύλος Μοσχολιός.



Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου ο κ. Μοσχολιός επισκέφθηκε την Σπολάϊτα, την Νεάπολη , το Ελαιόφυτο, τα Τριαντεϊκα και την Μεγάλη Χώρα του δήμου Νεάπολης, όπου και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς δημότες, συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Νεάπολης Κώστα Καπελάκη και κλιμάκιο υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων.
Το Σάββατο ο κ. Μοσχολιός παρακολούθησε τις εργασίες της ημερίδας του ΤΕΕ Αιτωλ/νίας για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, που πραγματοποιήθηκε στο Παπαστράτειο Μέγαρο της ΓΕΑ, όπου και απηύθυνε χαιρετισμό.
Την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου, παραβρέθηκε στην τελετή αποκάλυψης του μνημείου στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο αγωνιστής καπνοπαραγωγός Μήτσος Βλάχος στην Κυψέλη του δήμου Στράτου και στη συνέχεια περιόδευσε στη Λεπενού, ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας επισκέφθηκε τοπικά διαμερίσματα του δήμου Παναιτωλικού. Ο Παύλος Μοσχολιός επισκέφθηκε κατά σειρά την Αγία Παρασκευή, την Καστανούλα, τα Σιτόμενα και την Σκουτερά, μαζί με τον δήμαρχο Παναιτωλικού Δημήτρη Γιαννοκώστα.
Ο δήμαρχος σε συζητήσεις που είχε με κατοίκους της περιοχής, δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για τις προοπτικές που έχει ο δήμος Παναιτωλικού, λόγω της ορεινότητάς του και της πλούσιας φυσικής ομορφιάς που διαθέτει. «Αυτό,» όπως είπε «προϋποθέτει ένα οργανωμένο σχέδιο ανάπτυξης μέσα από προγράμματα ορεινών όγκων, που θα συμπληρώσουν τις σημαντικές παρεμβάσεις σε υποδομές που έχει ήδη υλοποιήσει η σημερινή δημοτική αρχή. Χαρακτηριστικά, το πρόγραμμα «Πίνδος» είναι μια ακόμα ευκαιρία για την προώθηση παρεμβάσεων στον ορεινό όγκο του Δήμου, παρεμβάσεων που αφενός προστατεύουν το περιβάλλον, αφετέρου λειτουργούν συμπληρωματικά στο εισόδημα των κατοίκων των ορεινών αυτών περιοχών.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου