Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Ευρεία σύσκεψη των φορέων  στο Μεσολόγγι
«Το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η Λειτουργία του Νοσοκομείου»
Με αφορμή την κινητοποίηση των εργαζομένων του Νοσοκομείου Μεσολογγίου την Τετάρτη 15/9/2010, πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Μεσολογγίου και του Δημάρχου της πόλης την Παρασκευή 17/9/2010 στο Ε.Κ.Μ. ευρεία σύσκεψη των φορέων της πόλης με ΘΕΜΑ: «Το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η Λειτουργία του Νοσοκομείου» Στην σύσκεψη αυτή διαπιστώθηκαν μεθοδεύσεις για την υποβάθμιση και το κλείσιμο του Νοσοκομείου.

Αυτό τεκμηριώθηκε:
1) Από την αδράνεια για την επίλυση του προβλήματος έλλειψης Αναισθησιολόγου (παρότι ήταν έγκαιρα γνωστό το πρόβλημα).
2) Από την μετακίνηση Ιατρών προς άλλα Νοσοκομεία.
3) Από την μετακίνηση προσωπικού σε άλλες Υπηρεσίες.
4) Από την μη υλοποίηση αποφάσεων του Δ.Σ. για την επιστροφή μετακινούμενων υπαλλήλων από διάφορες Υπηρεσίες.
5) Από το κλείσιμο της Παιδιατρικής Κλινικής (Υπάρχει μόνο μια Παιδίατρος αποσπασμένη από το Κέντρο Υγείας Αιτωλικού) και η Κλινική είναι κλειστή εδώ και ένα χρόνο.
6) Από την υπολειτουργία της Καρδιολογικής Κλινικής (Παραμένει κλειστή τα Σαββατοκύριακα με αποτέλεσμα οι ασθενείς να μεταφέρονται σε άλλα Νοσοκομεία, με ότι αυτό συνεπάγεται).
7) Από την υπολειτουργία της Μαιευτικής – Γυναικολογικής Κλινικής (Λόγω έλλειψης Αναισθησιολόγου και Παιδιάτρου).
8) Από την μη έγκριση της τροποποίησης του Οργανισμού του Νοσοκομείου μας η οποία εκκρεμεί από το 2005 που έχει σαν συνέπεια την έλλειψη Διοικητικού – Παραϊατρικού – Βοηθητικού και Νοσηλευτικού προσωπικού.
Όλοι εμείς οι φορείς της Πόλης, οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Ιατροί Νοσηλευτικό, Διοικητικό, Παραϊατρικό, Βοηθητικό προσωπικό ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ αυτή την μεθόδευση και απαιτούμε από τους υπευθύνους την ΑΜΕΣΗ επίλυση των προαναφερθέντων προβλημάτων, ώστε να συνεχιστεί η ομαλή λειτουργία του Νοσοκομείου και κυρίως να μην χαθούν ανθρώπινες ζωές


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου