Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Kάλεσμα συστράτευσης από τον Θάνο Μωραΐτη

«Καλώ όλες τις προοδευτικές δυνάμεις σε κοινή πορεία για το καλό του τόπου»


Στην ομιλία του υποψηφίου δημάρχου Αγρινίου Παύλου Μοσχολιού παραβρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Θάνος Μωραΐτης.
Ο κ. Μωραΐτης μετά το τέλος της συγκέντρωσης, σε δήλωση του είπε: «Απόψε ήμαστε όλοι εδώ για να εκφράσουμε την στήριξη μας στον Παύλο Μοσχολιό, και να ακούσουμε τις αρχές και τις θέσεις του για τον νέο δήμο Αγρινίου. Έναν δήμο που καλείται σε
μια δύσκολη συγκυρία για τη χώρα να διαδραματίσει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο. Από εδώ λοιπόν στέλνουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα, ότι το διακύβευμα αυτών των εκλογών είναι αυτοδιοικητικό. Γι’ αυτό το λόγο λοιπόν θα πρέπει να αγωνιστούμε , δίπλα σε ανθρώπους που υπηρετούν τον τόπο με ανιδιοτέλεια εδώ και πολλά χρόνια. Σε αυτή τη νέα εποχή, ο νέος δήμος Αγρινίου, μπορεί να χαράξει μια νέα εποχή και να ξεφύγει από τη μιζέρια.»


Με αφορμή τη συγκέντρωση του συνδυασμού «Σύγχρονο Αγρίνιο» ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος απηύθυνε κάλεσμα σε όλες τις προοδευτικές δυνάμεις του τόπου, τονίζοντας: «Ακούγοντας τον δήμαρχό μας να μιλά για το προοδευτικό κίνημα της περιοχής και την προσφορά του στον τόπο, θα ήθελα από τη μεριά μου να καλέσω αυτές τις δυνάμεις που θέλουν πράγματι να υπηρετήσουν αυτή τη μεγάλη θεσμική αλλαγή για τη χώρα, την μεταρρύθμιση του Καλλικράτη να συστρατευτούμε και να δώσουμε μια απάντηση σε αυτούς που θέλουν να διχάσουν τις κοινωνίες. Έχουμε το χρόνο ώστε όλες οι προοδευτικές δυνάμεις να προχωρήσουν ενωμένες με έναν κοινό στόχο: Να υπηρετήσουμε τον τόπο μας και να χαράξουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου