Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Με κατάγματα στην Αθήνα από το Αγρίνιο ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος


Εσπευσμένα στην Αθήνα από το Αγρίνιο μεταφέρθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο οποίος κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην περιοχή για τον εορτασμό της γιορτής του Αγίου Χριστοφόρου, υπέστη δύο κατάγματα στο πόδι.Εξαιρουμένων των καταγμάτων, ο Αρχιεπίσκοπος είναι καλά στην υγεία του, αλλά από τους ιατρούς στο Αγρίνιο κρίθηκε ότι τα τραύματά του θα αντιμετωπιστούν καλύτερα στην Αθήνα. Ελικόπτερο τύπου Σούπερ Πούμα προσγειώθηκε στις 9:33 στο Αγρίνιο, παρέλαβε τον Αρχιεπίσκοπο και απογειώθηκε στις 22:05 με προορισμό το Αεροδρόμιο της Ελευσίνας. Ο Αρχιεπίσκοπος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο ΚΑΤ
  Λίγο νωρίτερα ο Αρχιεπίσκοπος είχε ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Αγρινίου από τον δήμαρχο Αγρινίου Παύλο Μοσχολιό. Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του Αρχιεπισκόπου βρέθηκαν, εκτός από τους μητροπολίτες Ναυπάκτου και Σιδηροκάστρου - κ.κ. Ιερόθεο και Μακάριο, Βουλευτές ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Απ. Κατσιφάρας και ο Αντιπεριφερειάρχης Β.Αντωνόπουλος.

Να σημειωθεί πως παλαιότερα, τον Μάρτιο του 2008, είχε υποστεί κάταγμα του δεξιού ποδιού ενώ βρισκόταν στην Καλαμάτα για τις εορτές της Εθνικής Παλιγγενεσίας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου