Τρίτη 10 Μαΐου 2011

ΣΤΗΝ ΑΙΤ/ΝΙΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Την Πάτρα πρόκειται να επισκεφθεί την προσεχή Παρασκευή ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος, ενώ το Σάββατο θα επισκεφθεί την Αρχαία Ολυμπία, σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας.Η επίσκεψη του κ. Γερουλάνου εντάσσεται στον κύκλο επικοινωνίας του με τους εκπροσώπους της Πολιτείας σε ολόκληρη την χώρα και στο πλαίσιο της διαβούλευσης του συγκεκριμένου υπουργείου στους τομείς της αρμοδιότητάς του.Ο κ. υπουργός στην Πάτρα θα έχει συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Απόστολο Κατσιφάρα, ενώ θα ξεναγηθεί και στο νέο Αρχαιολογικό Μουσείο της Πόλης.

Το πρωϊ του Σαββάτου θα βρίσκεται στην Αρχαία Ολυμπία και θα συμμετάσχει σε σύσκεψη για ζητήματα που αφορούν στον κλάδο του Τουρισμού στην Δυτική Ελλάδα, ενώ στο πρόγραμμα του θα περιληφθεί και επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας.Από την Περιφέρεια
Δυτικής Ελλάδος, θα τεθούν προς συζήτηση θέματα που σχετίζονται με πολιτιστικές υποδομές αλλά και τον αθλητικό σχεδιασμό για το συγκεκριμένο γεωγραφικό διαμέρισμα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου