Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Παραβόλας ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Παύλος Μοσχολιός

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Παραβόλας παραβρέθηκε την Τρίτη (06-12-2010) ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Παύλος Μοσχολιός, στο πλαίσιο επισκέψεων που πραγματοποιεί μετά τις δημοτικές εκλογές σε περιοχές που αποτελούν το νέο Δήμο Αγρινίου.

Στην προσφώνηση του ο Δήμαρχος Παραβόλας κ. Βασίλειος Καπέρδας συνεχάρη τον κ. Μοσχολιό
για την εκλογή του και αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην προσπάθεια και τον αγώνα που δόθηκε και από το Δήμο Παραβόλας για τη δημιουργία του μεγάλου και ισχυρού Δήμου Αγρινίου.


«Αποτελεί μεγάλη τιμή για το Δήμο Παραβόλας να παραβρίσκεται στο Δημοτικό Συμβούλιο, που τυγχάνει να είναι το τελευταίο, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος κ. Μοσχολιός.


Θέλω να θυμίσω σε όλους τον κοινό αγώνα που δώσαμε κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης, για τη δημιουργία του μεγάλου Δήμου Αγρινίου.


Είμαστε βέβαιοι ότι στη νέα εποχή της Αυτοδιοίκησης θα τα καταφέρετε τόσο στα αναπτυξιακά ζητήματα όσο και στα θέματα καθημερινότητας που απασχολούν την περιοχή μας.


Άλλωστε, αυτό φανερώνει η πορεία σας στα κοινά αλλά και το δημοτικό έργο την τετραετία που πέρασε στο Δήμο Αγρινίου. Σας εμπιστευόμαστε όπως σας εμπιστεύτηκε και η πλειοψηφία των Δημοτών στις πρόσφατες εκλογές».


Στην αντιφώνησή του ο κ. Μοσχολιός, αφού ευχαρίστησε για την πρόσκληση, στη συνέχεια αναφέρθηκε στις βασικές κατευθύνσεις της Δημοτικής Αρχής για το νέο Δήμο και στις προτεραιότητες για τις περιοχές του σημερινού Δήμου Παραβόλας.


«Στην προσπάθεια που ξεκινάμε για τον ισχυρό και μεγάλο Δήμο Αγρινίου δεν περισσεύει κανένας, όποια παράταξη και αν υποστήριξε στις πρόσφατες εκλογές και όποια και αν είναι η πολιτική του τοποθέτηση.


Η υπόθεση της αποτελεσματικής λειτουργίας και της ανάπτυξης του νέου Δήμου είναι υπόθεση όλων μας. Οφείλουμε όλοι μαζί σε πνεύμα ομοψυχίας να δώσουμε λύσεις στα μικρά και τα μεγάλα ζητήματα.


Πάνω από όλα οφείλουμε να ενισχύσουμε τις κοινωνικές δομές και να προστατέψουμε τους οικονομικά ασθενέστερους που πλήττονται περισσότερο από την οικονομική κρίση.


Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι το κοινωνικό δίχτυ προστασίας που δημιουργήσαμε στο Δήμο Αγρινίου θα επεκταθεί σε κάθε γωνιά του νέου Δήμου. Και να επαναλάβω ότι σε ότι αφορά τα δημοτικά τέλη θα συνεχίσουμε την ίδια πολιτική που εφαρμόσαμε και στα Τοπικά Διαμερίσματα του Δήμου Αγρινίου».


Στις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής, όπως είπε ο κ. Μοσχολιός, είναι η επίλυση του προβλήματος της αποχέτευσης με τη σύνδεση με το βιολογικό καθαρισμό Αγρινίου, η διεκδίκηση του έργου του παρατριχώνιου δρόμου, η συντήρηση των αγροτικών δρόμων, ο εξηλεκτρισμός των αγροτικών εγκαταστάσεων και η σύνδεση των Δημοτικών Διαμερισμάτων με την αστική συγκοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου