Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2010

Φίλιππος Πλιάτσικας

“Tην αλήθεια να πω”

Για μία μοναδική εμφάνιση στο ΑΓΡΙΝΙΟ
Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010 EMILEON café-bar-bistro
Μια δυναμική επιστροφή με πολλή αλήθεια και ένα νέο προσωπικό άλμπουμ.
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας επιστρέφει στην ελληνική μουσική επικαιρότητα και έρχεται στο Αγρίνιο για να ανέβει στη σκηνή του EMILEON café-bar-bistro αγκαλιά με έναν νέο, ακόμα πιο ηλεκτρικό δίσκο, με τίτλο
«Την αλήθεια Να Πω» και βέβαια, με αγαπημένες μελωδίες του παρελθόντος, που κρατούν από τα χρόνια των Πυξ Λαξ.


Για μία μοναδική εμφάνιση, την Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010 θα μοιραστεί την αλήθεια «του» μαζί μας, σε μια εποχή που η αλήθεια είναι το ζητούμενο και το ψέμα έχει στρέψει όλα του τα φώτα πάνω μας και μας κλείνει το μάτι. Θα μας μιλήσει με τα τραγούδια του για τη ζωή, για έναν κόσμο που δεν έχει σύνορα, δεν έχει τείχη. Για έναν κόσμο που η μουσική δεν έχει ταμπέλες και δεν περιχαρακώνεται. Μας τραγουδά για την αγάπη που μας τρέφει, που μας πληγώνει, που μας ενώνει. Για το μυστήριο μπαρ της ζωής που μας παίζει παιχνίδια, μας τσακίζει, μας εξορίζει, που αγωνίζεται, που ονειρεύεται και ελπίζει.


Με γεμάτες τις αποσκευές, με τραγούδια όπως το ολοκαίνουριο «Μια γρατζουνιά για να θυμάσαι», αλλά και τα δοκιμασμένα «Έπαψες αγάπη να θυμίζεις», «Ποιος έχει λόγο στην αγάπη», «Μοναξιά μου όλα», «Τι δεν έμαθε ο Θεός», «Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα», «Όλο μ' αφήνεις να σ' αφήσω» θα ξεδιπλώσει τη μουσική του πραμάτεια και θα μας αποκαλύψει παλιούς και κυρίως νέους θησαυρούς. Σε αυτές τις μουσικές περιπλανήσεις δεν θα είναι μόνος. Μαζί του μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών: ο Αλέκος Αράπης στο μπάσο, ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος στην ηλεκτρική κιθάρα, ο Γιώργος Γιαννόπουλος στα τύμπανα και ο Βασίλης Σπυρόπουλος στην ηλεκτρική κιθάρα. Η ενορχήστρωση των τραγουδιών πιο ηλεκτρική από ότι μας έχει συνηθίσει έως τώρα. Το EMILEON café-bar-bistro όπως πάντα έτοιμο να φιλοξενήσει αυτήν την παράσταση και μαζί της όλους εμάς, τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010.


Σας περιμένουμε όλους!


Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010 Ώρα έναρξης: 22:30


EMILEON café-bar-bistro


Τηλέφωνο κρατήσεων: 6984 66 85 88

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου