Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Διαβεβαιώσεις Κουτσούκου στη βουλή ότι δεν θ’ αδικηθεί κανένας βαμβακοπαραγωγός

Τη διαβεβαίωση ότι δεν θα αδικηθεί κανένας βαμβακοπαραγωγός την εφετινή χρονιά, στη διαδικασία των αποζημιώσεων για τις φθορές από την πράσινη κάμπια και μετέπειτα τις βροχοπτώσεις, παρέσχε εκ νέου μιλώντας στη βουλή, ο υφ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Κουτσούκος.

Ο κ. Κουτσούκος παρακίνησε τους βαμβακοπαραγωγούς να μην
παρανοούν το γεγονός ότι οι παραδόσεις έχουν ξεπεράσει τους 515.000 τόνους και μπορεί να πάνε και στους 550.000, όπως είπε, άρα αγγίζουν τη μέση παραγωγή των προηγούμενων χρόνων, γιατί αυτό το νούμερο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα σε ό,τι αφορά συγκεκριμένες περιοχές και συγκεκριμένους ανθρώπους που πράγματι δεν μπόρεσαν ούτε καν να παραδώσουν.
«Όπου έχουμε τέτοια φαινόμενα θα υπάρξει ατομικός έλεγχος για να προφυλάξουμε και την πολιτεία από όλους αυτούς που πάρα πολλές φορές έχουν κάνει παραπλανητικές δηλώσεις και το γνωρίζετε πάρα πολύ καλά», ανέφερε ο υφυπουργός, για να διευκρινίσει ότι ήδη ο ΟΠΕΚΕΠΕ έχει κάνει τέτοιες δειγματοληψίες, ώστε να αποδοθεί με δικαιοσύνη και η συνδεδεμένη, που πρέπει να δώσουμε σε όλους ανεξάρτητα από τις παραδόσεις, και οι ζημιές σε όσους έχουν πραγματικές ζημιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου