Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Παναιτωλικού ο Δήμαρχος Αγρινίου

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Παναιτωλικού παραβρέθηκε την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Παύλος Μοσχολιός, προκειμένου να ενημερωθεί από τον Δήμαρχο και τους Δημοτικούς Συμβούλους για τα προβλήματα της περιοχής που θα αποτελεί Δημοτική Ενότητα του νέου Δήμου Αγρινίου.



Ο Δήμαρχος Παναιτωλικού κ. Δημήτριος Γιαννοκώστας στην προσφώνησή του συνεχάρη τον κ. Μοσχολιό για την εκλογή του και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του.


«Με χαρά καλωσορίζουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο του νέου Δήμου Αγρινίου κ. Παύλο Μοσχολιό.


Όλοι γνωρίζουμε ότι πρωτοστάτησε στη δημιουργία του νέου Δήμου και είμαστε σίγουροι ότι θα πετύχει στο έργο του.


Αυτό, άλλωστε, φανερώνει η παρουσία του στα κοινά και το πλούσιο έργο του στο Δήμο Αγρινίου.


Ως απερχόμενη Δημοτική Αρχή νιώθουμε περήφανοι, γιατί όλα αυτά τα χρόνια με συλλογική δουλειά πετύχαμε να δημιουργήσουμε σημαντικές υποδομές στο Δήμο μας. Ελπίζουμε ότι αυτό το έργο θα το συνεχίσετε».


Ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Παύλος Μοσχολιός, στην αντιφώνησή του, τόνισε μεταξύ άλλων:


«Η παρουσία μου στο Δημοτικό Συμβούλιο Παναιτωλικού συμβολίζει τη συνεχή παρουσία που θα έχω εγώ ο ίδιος και η Δημοτική Αρχή στους πρώην Δήμους.


Αισθάνομαι ικανοποίηση, γιατί βρίσκομαι σε ένα Δήμο που έχει να παρουσιάσει σημαντικό έργο. Να είστε σίγουροι ότι αυτό το έργο θα συνεχιστεί και θα ενδυναμωθεί.


Τα προβλήματα και οι δυσκολίες που έχουμε μπροστά μας είναι πολλά.


Είμαστε, όμως, αποφασισμένοι με σκληρή δουλειά, με σχέδιο και μεθοδικότητα να τα αντιμετωπίσουμε και να δώσουμε λύσεις στα μικρά αλλά και στα μεγάλα ζητήματα.


Ο αγώνας μας απέναντι στην κεντρική εξουσία θα είναι διαρκής, για να αποκτήσει ο τόπος μας όσα αξίζει και όσα του έχουν στερήσει για χρόνια.


Από εδώ και πέρα ξεκινάμε όλοι μαζί. Όλοι μαζί θα αγωνιστούμε για την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας, ανεξάρτητα από ποια παράταξη υποστήριξε ο καθένας στις πρόσφατες εκλογές».


Τέλος, σε ότι αφορά τις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής, ο κ. Μοσχολιός, αφού δεσμεύτηκε ότι σε ότι αφορά τα Δημοτικά Τέλη θα συνεχιστεί η ίδια κοινωνική πολιτική που εφαρμόστηκε στα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Αγρινίου, τόνισε την ενίσχυση της προσπελασιμότητας, της αστικής συγκοινωνίας και της αγροτικής οδοποιίας και την ανάγκη αξιοποίησης των ορεινών όγκων της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου