Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Ενημέρωση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για το πολυνομοσχέδιο από Παπακωνσταντίνου και Κατσέλη

Ο κ. Κουρουμπλής άφησε άνοιχτό το ενδεχόμενο να καταψηφίσει το πολυνομοσχέδιο
Λίγο πριν ξεκινήσει (στις 14:00) στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής η συζήτηση του πολυνομοσχεδίου, που περιλαμβάνει σαρωτικές ανατροπές στα εργασιακά, ο υπουργός Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου και η υπουργός Εργασίας Λ.Κατσέλη ενημερώνουν για τις ρυθμίσεις τους βουλευτές των αρμόδιων κοινοβουλευτικών τομέων του ΠΑΣΟΚ.

Η συζήτηση στη Βουλή αναμένεται να διεξαχθεί σε υψηλούς τόνους. Ενδεικτική του κλίματος είναι η διαφοροποίηση από την επίσημη γραμμή του κόμματος που εξέφρασε, μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 το πρωί της Δευτέρας ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ Π.Κουρουμπλής.
Ο κ. Κουρουμπλής δήλωσε ότι θα δώσει μάχη μέχρι την ώρα της ψηφοφορίας του νομοσχεδίου, ενώ άφησε άνοιχτό το ενδεχόμενο να καταψηφίσει το πολυνομοσχέδιο, κάνοντας λόγο για κοινωνική ευθύνη.
Ο κ. Κουρουμπλής δήλωσε αντίθετος με την οριζόντια περικοπή μισθών στις ΔΕΚΟ, ενώ χαρακτήρισε λάθος την υπερίσχυση των επιχειρησιακών, έναντι των κλαδικών συμβάσεων, με πρόσχημα -όπως είπε- την αύξηση της ανταγωνιστικότητας.
Εν τω μεταξύ, την απόσυρση του πολυνομοσχεδίου ζήτησε με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης.
http://www.in.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου