Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Αγώνας Παλαιμάχων και Νέων του ΠΑΟ Καλυβίων

Ένας ξεχωριστός αγώνας πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Καλυβίων το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου (23-04-11), στον οποίο συμμετείχαν παλαίμαχοι και νεώτεροι παίκτες του ΠΑΟ Καλυβίων.

Το πάθος και η αγωνιστικότητα περίσσευαν, ειδικά από την ομάδα των παλαιμάχων, οι οποίοι παρά τα παραπάνω χρονάκια και τα επιπλέον κιλά που έχουν προστεθεί, χάρηκαν, και απόλαυσαν το παιχνίδι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της διάρκειά του.
Για μια ακόμη φορά ο ικανότατος και πολυνίκης προπονητής Βασίλης Σταρακάς καθοδήγησε
¨μαεστρικά¨ από τον πάγκο, τα πουλέν του, που εφάρμοσαν επακριβώς τις οδηγίες του!



Οι φίλαθλοι που παρακολούθησαν τον αγώνα διασκέδασαν και χειροκρότησαν τις περίτεχνες ενέργειες των άσσων του παρελθόντος, όπως του Μάκη Μπελεβώνη, τις σωτήριες επεμβάσεις του Γιώργου Κοτρώτσου και του Βασίλη Χαρατσή, τις αμυντικές ικανότητες του Γιάννη Κοτρώτσου, του Τάκη Κολοκώτσιου,του Πάνου Βελή, του Νίκου Ψιλογιαννόπουλου, του Νίκου Ρομποτή και του Γιώργου Μπελεβώνη, το μεστό παιχνίδι στο κέντρο από τους Πάνο Αντωνόπουλο, Βαγγέλη Ζαπαντιώτη, Γιώργο Αυγέρη και Κώστα Γρέντζελο, τις επελάσεις του Βασίλη Τουρλίδα, του Νίκου Καραλή και του ¨ακούραστου¨ Χρήστου Ψιλογιαννόπουλου (Κύτας)!

Επίσης σημαντική ήταν η στήριξη προς όλους τους παίκτες, των αειθαλών παραγόντων του ΠΑΟΚ, Χρήστου Μπελεβώνη και Θανάση Καραθάνου οι οποίοι μάλιστα ήταν αρκετά γενναιόδωροι αφού στο τέλος του ¨δραματικού¨ αγώνα, έδωσαν παχυλό πριμ νίκης στους μεγάλους αστέρες!

Η αντίπαλη ομάδα των Νέων αντεπεξήλθε επάξια στις υψηλές απαιτήσεις του αγώνα και με την αρχηγική εμφάνιση του Λεωνίδα Καραλή, τις σωστές τοποθετήσεις του Πάνου Τσάμη, τους αεικίνητους Λεωνίδα Ζαχαράτο, Λάμπρο Ιωάννου, και τις σημαντικές παρουσίες του Πάνου Καρύμπα, Κώστα Στρατόπουλου, Γιάννη & Νίκου Μυλωνά, του Χρήστου Αναστασίου και με την συμμετοχή των λεγεωνάριων Δημήτρη Ζουλιώτη και Θανάση Ρεπετσά , κατάφερε να αναδειχθεί νικήτρια με τελικό αποτέλεσμα 6-4!

Ο διαιτητής της συνάντησης Γιάννης Αντωνόπουλος, κατάφερε να γίνει ένα ήσυχο παιχνίδι και ήταν ακριβοδίκαιος στα σφυρίγματά του, αφού δεν ¨έπαιξε¨ έδρα!

Αξίζουν συγχαρητήρια στη διοίκηση του ΠΑΟ Καλυβίων και ιδιαίτερα στους Βαγγέλη Κοτρώτσο και Γιάννη Αναστασίου που υλοποίησαν αυτή την όμορφη ποδοσφαιρική συνάντηση με την ευγενική υποστήριξη της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ.

Ας ευχηθούμε ο αγώνας αυτός να πραγματοποιείται κάθε χρόνο και γιατί όχι να αποτελέσει την απαρχή ενός θεσμού για την ομάδα του ιστορικού ΠΑΟ Καλυβίων και την ευρύτερη περιοχή.



Γιώργος Α. Πανταζόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου