Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Επίσκεψη Υφυπουργού Περιβάλλοντος στo γηροκομείο Αγρίνιου

Κοντά τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας και τους υπευθύνους του Γηροκομείου Αγρινίου, βρέθηκε την Κυριακή του Πάσχα, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος Θάνος Μωραΐτης.

Ο Υφυπουργός, αντάλλαξε ευχές με όλους και σε δηλώσεις του είχε την ευκαιρία να αναφερθεί στο μεγάλο κοινωνικό έργο που επιτελείται εδώ και δεκαετίες στο Γηροκομείο.
«Βρισκόμαστε και φέτος στο Γηροκομείο, σε έναν χώρο όπου η κοινωνία των πολιτών και της αλληλεγγύης, έχουν ξεπεράσει κατά πολύ την Πολιτεία και τα κενά που υπάρχουν. Είμαι εδώ όχι μόνον για να ευχηθώ στους συνανθρώπους μας που φιλοξενούνται , σε μια δύσκολη φάση της ζωής τους, αλλά και για να συγχαρώ όλους όσοι εδώ και χρόνια, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, για να υπάρχει
αυτή η κοινωνική δομή στην πόλη του Αγρινίου. Τους αξίζουν συγχαρητήρια, πιστεύω ότι είναι μια από τις περιπτώσεις που μας καθοδηγούν και αποτελούν φωτεινό παράδειγμα, σε μια δύσκολη εποχή.
Παράλληλα, θέλω να ευχηθώ σε όλους τους συμπατριώτες μου χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. Σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία για τη χώρα, η κυβέρνηση καθημερινά προσπαθεί για το καλύτερο, που είμαι βέβαιος πως θα έρθει. Σε αυτή τη μάχη, πρέπει όλοι να είμαστε ενωμένοι, για να τα καταφέρουμε και είμαι αισιόδοξος για το τελικό αποτέλεσμα.», είπε στην δήλωση του ο Θάνος Μωραΐτης.
Αμέσως μετά την επίσκεψή του στο Γηροκομείο, ο Υφυπουργός, μαζί με τον δήμαρχο Αγρινίου Παύλο Μοσχολιό, επισκέφθηκε την 132 Σμηναρχία Μάχης και αντάλλαξε ευχές με τους αξιωματικούς και τους σμηνίτες της μονάδας,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου