Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Το Μεσολόγγι σήμερα μέσα από την τέχνη


φωτο αρχειου

Με αφορμή τις Εορτές Εξόδου και με την συνεργασία του νέου Δημάρχου Μεσολογγίου κ. Πάνου Κατσούλη, η Πινακοθήκη Σύγχρονης Τέχνης Αιτ/νίας Χρήστου & Σοφίας Μοσχανδρέου διοργανώνει την 8η εικαστική διαδρομή <<Το Μεσολόγγι σήμερα μέσα από την τέχνη>>.

Φέτος κλείνει ο κύκλος της συνεργασίας της
Πινακοθήκης Μοσχανδρέου με την γκαλερί ΕΡΣΗ και με την συμμετοχή των ζωγράφων της : Ανδρέα Κατσιμπάρδου, Φάνη Παρασκευουδάκη, Ανθίας Λοϊζου, Ανδρέα Πατράκη, Κώστα Μαρκόπουλου, Κώστα Σιαφάκα, Γιώργου Νικολαϊδη, Ηλία Τότση.
Το 2012 θα κλείσει συνολικά ο κύκλος του θεσμού αυτού με την έκθεση <<Το Μεσολόγγι σήμερα μέσα από την Γλυπτική>>.
Το Σάββατο 9 Απριλίου 2011 στην Πινακοθήκη Μοσχανδρέου, στις 7.30 μ.μ. ο Βουλευτής Αιτ/νίας κ. ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΚΡΥΠΙΔΗΣ θα εγκαινιάσει την εξαιρετική αυτή έκθεση.
Παράλληλα, συνεχίζεται με εκπληκτική επιτυχία μέχρι 30 Απριλίου, στους χώρους του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206 Ταύρος), 6 – 10 μ.μ. καθημερινά και με δωρεάν είσοδο, η έκθεση της Πινακοθήκης Μοσχανδρέου που προ ημερών εγκαινιάσθηκε με την συνεργασία της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών και την Ένωση Ελλήνων Χαρακτών <<Το Μεσολόγγι σήμερα μέσα από την Χαρακτική>>










Διάρκεια έκθεσης : 9/4 έως 30/5/2011


Πινακοθήκη Σύγχρονης Τέχνης Αιτ/νίας Χρήστου & Σοφίας Μοσχανδρέου:


Κ. Τρικούπη 2 έναντι Ιεράς Μητροπόλεως Αγ. Σπυρίδωνος, Μεσολόγγι - Τηλ. / fax 26310 51016


Ώρες λειτουργίας: Σάββατο & Κυριακή 11.00 – 13.00 μ.μ.






Για την δράση της Πινακοθήκης Μοσχανδρέου επισκεφθείτε την ανανεωμένη ιστοσελίδα www.pinakothiki-moschandreou.gr και www.pinakothiki.org.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου