Κυριακή 24 Απριλίου 2011

Επίσκεψη Υφυπουργού Περιβάλλοντος στην Αμφιλοχία

«Θέλουμε πιο ισχυρό το ΚΑΦΚΑ»

Ενίσχυση σε προσωπικό και συμβάσεις με τα Ταμεία, τα άμεσα βήματα.
Συνάντηση με την δημοτική αρχή Αμφιλοχίας.
To ΚΑΦΚΑ Αμφιλοχίας, επισκέφθηκε την Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος Θάνος Μωραΐτης, όπου και συναντήθηκε με εργαζομένους και Διοίκηση και είχε την ευκαιρία να συζητήσει για τα προβλήματα και τις προοπτικές του Κέντρου και κυρίως για τις άμεσες ενέργειες που απαιτούνται ώστε η σημαντική αυτή υποδομή πρόνοιας για την Αιτωλ/νία, να ενισχυθεί.

Μετά το τέλος των συναντήσεων , ο Υφυπουργός τόνισε σε δήλωσή του:
«Το ΚΑΦΚΑ, θα πρέπει να μας κάνει υπερήφανους, κοσμεί την περιοχή και είναι μια προνοιακή μονάδα που μπορεί να δώσει πάρα πολλά. Χρέος δικό μας είναι να σκύψουμε στα προβλήματα, να δούμε τις σοβαρές εκκρεμότητες που έχει αυτή τη στιγμή το ΚΑΦΚΑ , τόσο με το προσωπικό, όσο και με τις συμβάσεις με τα δημόσια Ταμεία.
Πρέπει άμεσα να δρομολογήσουμε τις λύσεις και να σταθούμε σε ένα Ίδρυμα που μπορεί να διαδραματίσει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην ευρύτερη περιοχή.»

Ο Υφυπουργός, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην προσπάθεια που καταβάλουν διοίκηση και εργαζόμενοι: «Η μέχρι σήμερα πορεία του ΚΑΦΚΑ, που σαφώς είναι θετική, οφείλεται στις προσπάθειες εργαζομένων και διοίκησης και πρέπει να τους ευχαριστήσουμε γι’αυτό. Δίνουν μια καθημερινή μάχη γι’αυτό το Κέντρο και επαναλαμβάνω δική μας υποχρέωση είναι άμεσα να δρομολογήσουμε τις εξελίξεις και να πάρουμε εκείνες τις πρωτοβουλίες, ώστε τα προβλήματα που υπάρχουν, να επιλυθούν.»
Αμέσως μετά την επίσκεψη του στο ΚΑΦΚΑ, ο Θάνος Μωραΐτης, είχε συνάντηση με την δημοτική αρχή της Αμφιλοχίας, με επικεφαλής τον δήμαρχο Απόστολο Κοιμήση, όπου και συζητήθηκαν ζητήματα του νέου, διευρυμένου δήμου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου