Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Συλλήψεις για κλοπές – διαρρήξεις

ΔΥΟ ΝΕΑΡΟΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ
Διέρρηξαν ’ΜΙΝΙ- ΜΑRKET- στο Παναιτώλιο
επί της οδού Κορυτσάς 45χρονος αφαίρεσε απο 19χρονη την τσάντα της
1. Συνελήφθησαν, χθες (15-4-2011) απογευματινές ώρες στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου δύο ημεδαποί ΄΄ρομά΄΄ (άνδρας-γυναίκα), ηλικίας 17 και 18 ετών, οι οποίοι από κοινού ενεργούντες με τρία ακόμη νεαρά άτομα, τα οποία δεν συνελήφθησαν και αναζητούνται, εισήλθαν εντός καταστήματος ‘’φαρμακείο’’ ενώ λειτουργούσε και αφαίρεσαν παιδικές τροφές και καλλυντικά συνολικής αξίας -330,00- Ευρώ. Δράστες έγιναν αντιληπτοί από 24χρονή ημεδαπή υπάλληλο του φαρμακείου και προκειμένου να διατηρήσουν τα κλοπιμαία, χρησιμοποίησαν βία προκαλώντας της, ελαφρές σωματικές βλάβες.

Παθούσα μετεφέρθη στο Γ.Ν.Ν. Αγρινίου και μετά την παροχή πρώτων βοηθειών αποχώρησε.
Κλοπιμαία δεν ανευρέθησαν. Συλληφθέντες με σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία οδηγήθηκαν κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.
2. Προσήχθη, χθες(15-4-2011) απογευματινές ώρες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, 45χρονος ημεδαπός ο οποίος βραδινές ώρες της 25-3-2011 κινούμενος πεζός στο Αγρίνιο και επί της οδού Κορυτσάς, αφαίρεσε από την επίσης κινούμενη πεζή 19χρονη ημεδαπή, δερμάτινη τσάντα μαύρου χρώματος η οποία περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο, μία ασημένια ταμπακέρα, βιβλιάριο υγείας, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και διάφορα μικροαντικείμενα συνολικής αξίας -500,00- Ευρώ.
Κλοπιμαία δεν ανευρέθησαν. Σε βάρος προσαχθέντα δράστη, ο οποίος αναγνωρίσθηκε από την παθούσα σχηματίστηκε ποινική δικογραφία και αφέθη ελεύθερος λόγω παρέλευσης ορίων αυτοφώρου.
3. Προσήχθησαν, χθες (15-4-2011) απογευματινές ώρες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ημεδαπός και αλλοδαπός αλβανικής καταγωγής ηλικίας 19 και 26 ετών, οι οποίοι ομολόγησαν ότι από κοινού ενεργούντες νυχτερινές ώρες της 11/12-4-2011 στο Παναιτώλιο του Δήμου Αγρινίου, εισήλθαν από ανασφάλιστο παράθυρο σε κατάστημα ‘’ΜΙΝΙ- ΜΑRKET- ιδιοκτησίας 34χρονης ημεδαπής και αφαίρεσαν -100- πακέτα τσιγάρα, 15 φιάλες οινοπνευματώδη ποτά, καλλυντικά και το χρηματικό ποσό των -200,00- Ευρώ σε κέρματα.
Μέρος των κλοπιμαίων κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην παθούσα. Σε βάρος προσαχθέντων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία και αφέθησαν ελεύθεροι λόγω παρέλευσης ορίων αυτοφώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου