Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Ανακοινώσεις σχετικά με τα ευρήματα στις γιάφκες

Ανακοινώσεις σχετικά με τα ευρήματα στις γιάφκες, αλλά και για τις συλλήψεις έκανε στις 5 το απόγευμα της Κυριακής ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Λευτέρης Οικονόμου.

Οπως ανακοίνωσε ο κ.Οικονόμου, στη Νέα Σμύρνη συνελήφθησαν οι Σακκάς Κωνσταντίνος (26 ετών) και Μητρούσιας Αλέξανδρος (30 ετών), στον Πειραιά ο Καραγιαννίδης Γεώργιος (30 ετών), στα Εξάρχεια ο Πολίτης Χρήστος (31 ετών), στην Καλλιθέα η Αντωνίου Στυλιανή (26 ετών) και στην Σητεία ο Μιχαήλ Δημήτριος (26 ετών).Οπως επανέλαβε ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. από τη βαλλιστική εξέταση προέκυψε ότι τα ανωτέρω όπλα δεν ταυτίζονται με κάποια τρομοκρατική ενέργεια, ωστόσο οι εξέταση συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί σε άλλες αξιόποινες πράξεις.



Σε κατ' οίκον έρευνα που διενεργήθηκε στο Αγρίνιο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα καλάσνικοφ, ένα πολεμικό τυφέκιο ανευ ενδείξεων, ένα πιστόλι Zastava, αλεξίσφαιρο γιλέκο, ποσότητα κάνναβης, γεμιστήρες, γυναικεία περούκα, κράνη, 17 αυτοσχέδιες κατασκευές τσιμεντένιων μεταλλικών κυλίνδρων που έφεραν 4-5 ενσωματωμένα καρφιά ο καθένας. Επίσης βρέθηκε και ένα ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Nissan, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στις 3 Δεκεμβρίου 2010.
Το αυτοκίνητο ήταν καλυμμένο με κουκούλα, η οποία μαζί με τα κράνη είχαν αγοραστεί στις 29/11/2010 στην Αθήνα από έναν εκ των συλληφθέντων.
Στους αριθμούς κλήσης 170, 1014 και 1964 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν ανώνυμα και με διασφάλιση του απορρήτου για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου