Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Επιστολή Γραμματέα Τ.Ο Μεσολογγίου ΠΑΣΟΚ στον Χ.Καστανίδη

Κύριε υπουργέ, με την ευκαιρία της επισκέψεως σας στην Ι.Π

Μεσολογγίου θα ήθελα να σας εκφράσω κάποιες θέσεις μου.
Ο δήμαρχος κ. Κατσούλης χαρακτήρισε στο δημοτικό συμβούλιο, πολιτικό σκάνδαλο την άποφαση σας να μην ιδρυθεί το εφετείο στην πρωτεύουσα του νομού,την Ι. Π Μεσολογγίου. Αρχικά θα συμφωνήσω και θα τονίσω ότι διακρίνουμε μια συντονισμένη προσπάθεια απαξίωσης και υποβάθμισης της πόλης μας σε όλα τα επίπεδα. Η Ι. Π Μεσολογγίου δικαιούται και ιστορικά και ως πρωτεύουσα του νομού να γίνει επανίδρυση του εφετείου στο Μεσολόγγι.Όμως θέλω να σας εκφράσω και μια απορία μου,η οποία δεν αφορά στην ουσία του θέματος αλλά είναι χρήσιμη η απάντηση σας για να ξέρουμε ποιοί,επιτέλους, διοικούν αυτή την πόλη.Ο δήμαρχος κ. Κατσούλης σας επισκέφτηκε μέχρι σήμερα έτσι ώστε να σας παρουσιάσει τις θέσεις της πόλης και να αποτραπεί το"πολιτικό σκάνδαλο " της ίδρυσης εφετείου σε άλλη πόλη πλην της πρωτεύουσας ,της Ι. Π Μεσολογγίου;
στο υπουργείο
Αν δεν σας επισκέφτηκε,τότε είναι ο μόνος που δεν δικαιούται να
διαμαρτύρεται γιατί αφενός ήταν πάντα απών απο τους αγώνες της πόλης,αφετέρου όντας δήμαρχος απέφυγε να διεκδικήσει όσα η πόληδικαιούται,για λόγους προφανείς.
Αν σας επισκέφθηκε,τότε είναι υπόλογος σε όλους τους πολίτες της Ι. ΠΜεσολόγγιου γιατί προσπάθησε να αποκρύψει το ´´πολιτικο σκανδαλό´´ πουδιατελεστηκε,για λόγους που έχουν να κάνουν με την εξαργυρωση πολιτικών γραμματιων. Γραμματια που ο λαός της πόλης θα τα ξεπληρωσει στον ίδιον ,αλλα και σε όποιον αγνοεί ή παραβλέπει ότι η Ι. Π Μεσολογγίου είναι η πρωτεύουσα του νομου και η κοιτίδα του πολιτισμού και της ιστορίας.
Με τιμή


Βισβίκης Δημ. Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου