Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Δυτική Ελλάδα: 15 ασθενοφόρα

Συνάντηση εργασίας είχε ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσος Αποστολόπουλος με τον Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Παναγιώτη Γκούμα, τον Διευθυντή του Ε.Κ.Α.Β. Δυτικής Ελλάδας κ. Γρηγόρη Μπαράκο και υπηρεσιακούς παράγοντες.Στη συνάντηση αυτή συζητήθηκε και αποφασίστηκε, σύμφωνα και με τον κεντρικό
προγραμματισμό του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, η προμήθεια 31 ασθενοφόρων τύπου «Β» για τις ανάγκες του Ε.Κ.Α.Β. στην Πελοπόννησο, την Δυτική Ελλάδα και τα Ιόνια Νησιά. Η γεωγραφική κατανομή των ασθενοφόρων έχει ως ακολούθως:
• Πελοπόννησος: 10 ασθενοφόρα
• Δυτική Ελλάδα: Συνάντηση εργασίας είχε ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσος Αποστολόπουλος με τον Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Παναγιώτη Γκούμα, τον Διευθυντή του Ε.Κ.Α.Β. Δυτικής Ελλάδας κ. Γρηγόρη Μπαράκο και υπηρεσιακούς παράγοντες.Στη συνάντηση αυτή συζητήθηκε και αποφασίστηκε, σύμφωνα και με τον κεντρικό προγραμματισμό του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, η προμήθεια 31 ασθενοφόρων τύπου «Β» για τις ανάγκες του Ε.Κ.Α.Β. στην Πελοπόννησο, την Δυτική Ελλάδα και τα Ιόνια Νησιά. Η γεωγραφική κατανομή των ασθενοφόρων έχει ως ακολούθως:


• Πελοπόννησος: 10 ασθενοφόρα


• Δυτική Ελλάδα: 15 ασθενοφόρα


• Ιόνια Νησιά: 6 ασθενοφόρα









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου