Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

«Πήραν αποφάσεις χωρίς να ρωτήσουν τις τοπικές κοινωνίες»

Προβληματισμένα, κυρίως με την οικονομική κατάσταση, τα στελέχη των νομαρχιακών του ΠΑΣΟΚ, που μιλούν στο «Καρφί», νιώθουν εντελώς απαξιωμένα και καλούν τους υπουργούς να κυβερνήσουν και να πάρουν αποφάσεις εδώ και τώρα για την αναστροφή του κλίματος.
Σκληρός είναι στις δηλώσεις του ο ΣΠYΡΟΣ ΤΟΡΟΥΝΊΔΗΣ γραμματέας Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας«Οι οργανώσεις, και ειδικά αυτές που δούλεψαν τα προηγούμενα χρόνια, νιώθουν ότι αγωνίστηκαν για να αναδείξουν το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση και, μόλις βγήκε, από θεσμικό κόμμα έγινε κόμμα παραγόντων και απαξιώθηκε εντελώς.Πήραν αποφάσεις και δεν μας ρώτησαν για τίποτα –και
αυτό στις τοπικές κοινωνίες είναι σημαντικό.Τους ρόλους επιφορτίστηκαν παράγοντες-βουλευτές, μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης κ.λπ. Εμάς μαςαπαξίωσαν. Και όταν τα κομματικά στελέχη είναι απογοητευμένα, είναι πολύ δύσκολο να μαζευτεί η κατάσταση… Πολλά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι σωστά και τα εγκρίνει ο κόσμος ως αναγκαία, αλλά υπάρχουν και πολλά που δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να παρθούν, γιατί τα όρια του κόσμου έχουν ξεπεραστεί. Είναι απαραίτητο η κυβέρνηση άμεσα –δηλαδή χθες– να πιέσει τις τράπεζες και το σύστημα για να διοχετευτεί χρήμα στην αγορά, γιατί έχει στεγνώσει εντελώς. Ο κόσμος έχει αγανακτήσει και θεωρεί ότι το ΠΑΣΟΚ έχει χάσει την ψυχή του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου