Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Mε επιτυχία η απεργιακή συγκέντρωση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Μεσολογγίου


Την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου ημέρα Γενικής Απεργίας πραγματοποιήθηκε με αρκετή επιτυχία η απεργιακή συγκέντρωση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Μεσολογγίου και του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ.Από
τις προηγούμενες μέρες κλιμάκια των δύο δευτεροβάθμιων οργανώσεων είχαν πραγματικά οργώσει τους χώρους δουλειάς για να ενημερώσουν τους εργαζόμενους για την αναγκαιότητα της μέγιστης δυνατής επιτυχίας της γενικής απεργίας.


Στη συγκέντρωση εκ μέρους της Διοίκησης του Ε.Κ.Μ. μίλησε ο συνάδελφος Διον. Μπερερής, Πρόεδρος του Σωματείου Οικοδόμων Αιτωλικού και εκ μέρους του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ ο συνάδελφος Κώστας Κούστας. Μετά το τέλος της συγκέντρωσης οι εργαζόμενοι μετέβησαν με λεωφορεία στη γέφυρα του Ρίου – Αντιρρίου ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής φορέων – που συμμετέχει και το Ε.Κ.Μ. – για το άνοιγμα των διοδίων, διαμαρτυρόμενοι για την τιμολογιακή πολιτική της Κοινοπραξίας Γέφυρα Α.Ε.


Η μαζική παρουσία των απεργών από το Μεσολόγγι δημιούργησε κλίμα ενθουσιασμού στους συγκεντρωμένους που τους υποδέχθηκαν με θερμά χειροκροτήματα.


Στο χώρο της συγκέντρωσης απεύθυναν σύντομο χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Ε.Κ. Ναυπάκτου – Δωρίδας Μένιος Χάρος και ο Πρόεδρος του Ε.Κ. Μεσολογγίου Γεράσιμος Θεοφιλάτος. Επίσης διαβάστηκαν ψηφίσματα συμπαράστασης από Δήμους και φορείς της περιοχής.


Το άνοιγμα των διοδίων κράτησε περίπου δύο ώρες. Πριν την αποχώρηση των συγκεντρωμένων επιδόθηκε υπόμνημα με τα αιτήματα της Σ.Ε. στους εκπροσώπους της Γέφυρας.


Το Γραφείο τύπου


του Ε.Κ. Μεσολογγίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου