Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου 2011

ΕΤΗΣΙΑ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Στις 5 Φεβρουαρίου 2011 ο Σύλλογος Καψοραχιτών – Παλαιοχωριτών Μακρυνείας «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ», πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία την ετήσια χοροεσπερίδα του, στην μουσική ταβέρνα ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ στην Αθήνα.

Οι Καψοραχίτες και οι φίλοι της Καψοράχης, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα και επιβραβεύοντας όπως όλα δείχνουν, τις προσπάθειες του συλλόγου, γέμισαν
ασφυκτικά τον χώρο του κέντρου και πέρασαν μία υπέροχη βραδιά χορεύοντας και τραγουδώντας μέχρι τις πρωινές ώρες.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και χαιρέτισαν οι Βουλευτές του Νομού μας Κώστας Καραγκούνης και Παναγιώτης Κουρουμπλής. Παρευρέθηκαν επίσης ο πρώην Αντιδήμαρχος του Δήμου Μακρυνείας και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Πλατανιάς και ο πρώην δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Μακρυνείας Αλεξόπουλος Πάνος, καθώς και αρκετοί Πρόεδροι πολιτιστικών συλλόγων της Αιτωλοακαρνανίας.
Ο Πρόεδρος του συλλόγου, Κώστας Κουμπουλής, ευχαρίστησε τους παριστάμενους στην εκδήλωση και ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία σε όλους. Ιδιαίτερα ευχαρίστησε την νεολαία η οποία με την παρουσία και συμμετοχή της σε όλες τις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο σύλλογος , αποτελεί την ελπίδα για τη συνέχιση της πολιτιστικής προσπάθειας του συλλόγου.
Διαβεβαίωσε δε, ότι οι δράσεις του συλλόγου για τον πολιτισμό, το περιβάλλον θα συνεχιστούν με αμείωτους ρυθμούς παρά την οικονομική κρίση για το γενικότερο καλό της περιοχής μας.
Κλείνοντας την εκδήλωση όλοι οι παρευρισκόμενοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 5,6 και 7 Αυγούστου όπου ο σύλλογος θα πραγματοποιήσει τις καθιερωμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις του στην πανέμορφη Καψοράχη Μακρυνείας του Δήμου Αγρινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου