Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Διαδοχικές συναντήσεις του υπεύθυνου Οργανωτικού της ΔΗ.ΣΥ. και Βουλευτή Ηρακλείου, Λευτέρη Αυγενάκη, στο Αγρίνιο


Βιντεο απο τη συνέντευξη   τύπου............................


Στο πλαίσιο της τριήμερης περιοδείας που πραγματοποιεί στην Αχαΐα, την Αιτωλοακαρνανία και την Ευρυτανία ο υπεύθυνος του τομέα Οργανωτικού της Δημοκρατικής Συμμαχίας και Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, συναντήθηκε τη Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου, με την Ομάδα Πρωτοβουλίας Αιτωλοακαρνανίας του κινήματος, με τοπικούς θεσμικούς φορείς, καθώς και με
Ευρυτάνες της Αιτ/νίας
Ειδικότερα, ο υπεύθυνος Οργανωτικού της Δημοκρατικής Συμμαχίας, φτάνοντας το βράδυ της Κυριακής στο Αγρίνιο, συναντήθηκε σε θερμό κλίμα με τους Ευρυτάνες της Αιτωλοακαρνανίας, ενώ το πρωί της Δευτέρας πραγματοποίησε σύσκεψη με στελέχη του κινήματος της Ομάδας Πρωτοβουλίας Αιτωλοακαρνανίας και συζήτησε αναλυτικά τα επόμενα οργανωτικά θέματα που είναι ανάγκη να γίνουν σε επίπεδο νομού. Ακόμη, συζητήθηκε η πορεία προετοιμασίας και των αναγκαίων υποστηρικτικών ενεργειών τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο ως το Ιδρυτικό Συνέδριο της Αθήνας, που θα λάβει χώρα στις 27-28-29 Μαΐου.

Επιπλέον, ο κ. Αυγενάκης πραγματοποίησε διαδοχικές συναντήσεις με τον Πρόεδρο του Τ.Ε.Ε. Αιτωλοακαρνανίας , κ. Κ. Ρόκο, το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλοακαρνανίας στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας, τον Πρόεδρο Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, κ. Π. Τσιχριτζή, τον Πρόεδρο της Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Αιτωλοακαρνανίας, κ. Θ. Κουτσουπιά, όπως και με Κρήτες της Αιτωλοακαρνανίας στα γραφεία του Συλλόγου, ενώ παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης στην Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών Αιτωλοακαρνανίας.
Σημειώνεται ότι η τριήμερη περιοδεία του κ. Αυγενάκη ολοκληρώνεται την Τρίτη, με το Καρπενήσι και με τελευταίο σταθμό τη Λαμία. Μάλιστα, το βράδυ της Τρίτης και ώρα 20.30 θα παραχωρήσει συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR Κεντρικής Ελλάδος.




Μιλώντας για οργανωτικά θέματα με την Ομάδα Πρωτοβουλίας Αιτωλοακαρνανίας, τοπικούς θεσμικούς φορείς και τους Ευρυτάνες της Αιτ/νίας
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου