Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας στο EMILEON café-bar-bistro

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας , ένας από τους μεγαλύτερους τραγουδοποιούς της Ελλάδας, o πολυπράγμων… «Άγαμος Θύτης» Δημήτρης Σταρόβας, η αισθαντική Ζηνοβία Αρβανιτίδη και ο εξαίρετος κιθαρίστας Παναγιώτης Μάργαρης, συμπράττουν και δημιουργούν κάθε φορά που παίζουν και από μία μοναδική μουσική παράσταση γεμάτη συναισθήματα, εκρήξεις, αληθινά λόγια, ελαφρά ειρωνεία και
τρυφερότητα....







Ο «Τερμίτης» Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ένας από τους πλέον καταξιωμένους Έλληνες τραγουδοποιούς και μουσικοσυνθέτες, είναι ο τροβαδούρος του ελληνικού ροκ που ουδέποτε έχασε την ικανότητα να γράφει επιτυχίες κι ας είναι στα πράγματα εδώ και 30 χρόνια. Είναι ένας καλλιτέχνης απολύτως ειλικρινής. Ένα πνεύμα ελεύθερο. Τα τραγούδια του αγαπήθηκαν από το κοινό όσο λίγων καλλιτεχνών και κατάφεραν να παραμείνουν πάντα επίκαιρα και διαχρονικά...






Ο πολυπράγμων… «Άγαμος Θύτης» Δημήτρης Σταρόβας, που το χιουμοριστικό και καλλιτεχνικό του ταλέντο κάθε φορά ξεχειλίζει με έναν μοναδικό συνδυασμό καλής μουσικής, ανατρεπτικού στίχου, σάτιρας και αυτοσαρκασμού! Κάθε του εμφάνιση παίρνει διάσταση ουσιαστικής επικοινωνιακής έκρηξης με σχόλια, τραγούδια και γέλια από την μεριά όλων. Του ίδιου, των μουσικών και του κοινού!










Η εξαιρετική & εντυπωσιακή Ζηνοβία Αρβανιτίδη σε αγαπημένες διασκευές και μελωδίες δίνει με τον δικό της τρόπο ένα διαφορετικό χρώμα στην παράσταση.










Μαζί τους ένας από τους πιο σημαντικούς  Έλληνες κιθαρίστες, ο Παναγιώτης Μάργαρης, συνθέτης και ενορχηστρωτής που το ταλέντο και οι εκτελεστικές του ικανότητες στην κιθάρα διακρίνονται σε κάθε παράσταση.






Ο Λαυρέντης, η Ζηνοβία και ο Παναγιώτης λοιπόν υπόσχονται να γεμίσουν την βραδιά μας με δόσεις πολιτικοερωτικής χροιάς στα τραγούδια τους για να... αντισταθούμε ακούγοντάς τα στους δύσκολους καιρούς, αλλά και να... ερωτευτούμε.


Να βρει η ζυγαριά της ψυχής μας αντίβαρο για να ισορροπήσουμε…






Την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου στο EMILEON café-bar-bistro


Ώρα έναρξης 22.30


Τηλέφωνο κρατήσεων: 6984668588

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου