Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Γ. Αναγνωστόπουλος: «Χωρίς πρόταση ο κ. Κατσούλης για το νοσοκομείο Μεσολογγίου»

Την έλλειψη πρότασης από την πλευρά της δημοτικής αρχής του Μεσολογγίου σχετικά με την προοπτική του νοσοκομείου της πόλης υπογραμμίζει σε δήλωσή του, ο τ. δήμαρχος Μεσολογγίου, Γιάννης Αναγνωστόπουλος ύστερα από τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για
το θέμα.

«Από τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για τα προβλήματα και την προοπτική του νοσοκομείου Μεσολογγίου αναδείχθηκε η έλλειψη οποιασδήποτε πρότασης από την πλευρά του δημάρχου, για το ζήτημα.


Όλοι όσοι παρακολούθησαν τη συζήτηση διαπίστωσαν ότι ο κύριος δήμαρχος, όχι απλώς δεν γνώριζε το θέμα, αλλά ούτε καν είχε φροντίσει να καταθέσει στο σώμα ένα πλαίσιο προτάσεων.


Γι’ αυτό άλλωστε επέλεξε για ακόμη ένα σοβαρό ζήτημα της περιοχής κυριολεκτικά «να πετάξει την μπάλα στην κερκίδα»…


Από την πλευρά μας και από τη θεσμική μας θέση θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, για την αναβάθμιση της δημόσιας υγείας στην περιοχή μας, τόσο στο πρωτοβάθμιο επίπεδο, στο κέντρο υγείας Αιτωλικού και στα περιφερειακά ιατρεία, όσο και στο δευτεροβάθμιο, στο νοσοκομείο.


Όσον αφορά το μέλλον του νοσοκομείου τα όποια σενάρια υπάρχουν περί συγχώνευσης του νοσοκομείου με αυτό του Αγρινίου θα πρέπει με κάθε τρόπο να ακυρωθούν. Όμως το να υπάρξει συνεργασία των δυο νοσοκομείων για κοινές προμήθειες ή για εφημερίες είναι ένα θέμα που μπορεί να συζητηθεί και να εξετασθεί.


Εμείς λέμε ναι στη συνεργασία και όχι στη συγχώνευση, διότι συγχώνευση αυτόματα συνεπάγεται υποβάθμιση του νοσοκομείου Μεσολογγίου σε κέντρο υγείας.


Θα πρέπει τέλος, ο κύριος δήμαρχος να αντιληφθεί ότι οι εκλογές τελείωσαν και ότι ο δήμος πρέπει να διοικηθεί, στην κατεύθυνση της επίλυσης χρόνιων προβλημάτων που άπτονται της καθημερινότητας των κατοίκων του δήμου.» τόνισε στη δήλωσή του ο πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου, Γιάννης Αναγνωστόπουλος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου