Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Χορός Αμφιλοχιωτών

Στις 5 Φεβρουαρίου 2011, ημέρα Σάββατο και ώρα 09:30 μ.μ., διεξήχθη ο Ετήσιος Χορός του Συλλόγου μας στην Ταβέρνα «ΠΛΑΚΙΩΤΙΣΣΑ» στην Πλάκα.

Η αίθουσα ήταν γεμάτη από συμπατριώτισσες, συμπατριώτες καθώς και φίλους της Αμφιλοχίας και περάσαμε μια όμορφη βραδιά.
Το χορό του Συλλόγου μας τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές κος Παναγιώτης Κουρουμπλής και κος Κώστας Καραγκούνης, η Γραμματέας του Τομέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Κοινωνικής Ένταξης και Πρόνοιας, Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ και πολιτευτής του νομού μας κα Μαρία Σιούνα Δημητρακοπούλου, ο πρώην Δήμαρχος Μενιδίου και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αμφιλοχίας κος Γιάννης Πρεβεζάνος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Αμφιλοχίας κα Σοφία Ανδρίκουλα και κος Γεώργιος Λιάπης, ο Αντιπρόεδρος του Ε΄ Διαμερίσματος Δήμου Αθηναίων κος Γεώργιος Σιατής, ο πρόεδρος της ΟΣΥΒΑ κος Νίκος Γερομήτσος και ο Εκδότης της Εφημερίδας «ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ» κος Χρυσόστομος Πατούλας.
Ο υπουργός κος Θάνος Μωραϊτης, οι βουλευτές κος Δημήτρης Σταμάτης, κος Ανδρέας Μακρυπίδης, κα Σοφία Γιαννακά, και ο τ. βουλευτής κος Θωμάς Χούτας έστειλαν email ότι για ανειλημμένες υποχρεώσεις δεν θα μπορούσαν να παραβρεθούν μαζί μας.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου μας Κος Δημήτρης Αρσένης αφού καλοσώρισε όλους τους παραβρισκόμενους τόνισε τα εξής: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας με χαρά και ικανοποίηση σας υποδέχεται και σας καλοσωρίζει απόψε στην Αμφιλοχιώτικη βραδιά.
Η αποψινή βραδιά σκοπό έχει να μας απομακρύνει, έστω και λίγο, από τα ποικίλα και δύσκολα για όλους μας προβλήματα της καθημερινότητας, να μας δώσει την δυνατότητα να συναντηθούμε όλοι μαζί φίλοι και συμπατριώτες, διατηρώντας την τοπική μας ταυτότητα με τα έθιμα και τις παραδόσεις μας και να θυμηθούμε τα παιδικά μας χρόνια και τον τόπο που γεννηθήκαμε την όμορφή μας ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ.Σήμερα ότι οι Σύλλογοι περνούν κρίση και δεν έχουν καμία κρατική ενίσχυση. Τα μόνα έσοδα που μπορεί να έχει ένας σύλλογος είναι από συνδρομές και ενισχύσεις μελών και φίλων. Οι δαπάνες για οποιεσδήποτε εκδηλώσεις που χρειάζεται να πραγματοποιήσει δεν μπορούν να καλυφθούν μόνο με τις συνδρομές των μελών που συμμετέχουν στις αρχαιρεσίες.
Πιστεύουμε ότι η ανάγκη ύπαρξης του Συλλόγου είναι απαραίτητη για τη διατήρηση των δεσμών των συμπατριωτών μεταξύ τους.
Γι’ αυτό κάνουμε έκκληση σε όλους σας και αναλόγως της οικονομικής δυνατότητάς σας να συμβάλλετε στην ενίσχυση και συνέχιση του έργου του Συλλόγου μας.
Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της ΔΙΩΡΥΓΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, κο Αθανάσιο Μπαλέρμπα για την οικονομική ενίσχυση στο σύλλογό μας.
Σας ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε ημερολόγιο για το 2011 με θέμα τη θαυματουργή εικόνα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΡΕΘΙΩΤΙΣΣΑΣ και διανέμεται προς οικονομική ενίσχυση του συλλόγου μας.
Η παρουσία σας απόψε, μας δίνει τη χαρά, τη δύναμη και το κουράγιο να ξεπεράσουμε τις όποιες δυσκολίες συναντάμε προκειμένου να υλοποιήσουμε τους σκοπούς μας για να μπορέσει ο Σύλλογος να συνεχίσει δυναμικά τη πορεία του.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ερασιτεχνική ομάδα μουσικών από την Αμφιλοχία μας «ΟΙ ΞΕΝΥΧΤΗΔΕΣ» όπου με την παρουσία τους θα συμβάλλουν στο κέφι και στο γλέντι της βραδιάς.
Σας ευχαριστούμε όλους για την παρουσίας σας απόψε στο χορό του Συλλόγου μας και σας ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ».
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτρης Αρσένης Γεώργιος Νικολάου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου